ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ροντέο» στα αποδυτήρια και δύο αποβολές για τη Μπασακσεχίρ

«Ροντέο» στα αποδυτήρια και δύο αποβολές για τη Μπασακσεχίρ

Με πολλές και σημαντικές απώλειες αναμένεται να παραταχθεί η τουρκική ομάδα στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ισραηλινού Γκρίνφελντ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασαν οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ.

 

Οι Τούρκοι «έβραζαν» με τον Ισραηλινό ρέφερι για τις υποδείξεις, κάτι που έγινε απόλυτα εμφανές και τη στιγμή της αποβολής του Καχβετσί στο 80', ο οποίος αποχώρησε έντονα εκνευρισμένος.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η ένταση δεν περιορίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς είχαμε και συνέχεια στα αποδυτήρια.

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο διαιτητής Γκρίνφελντ δέχθηκε τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και προπονητών της Μπασακσεχίρ, οι οποίες από ένα σημείο και μετά ξεπέρασαν τα όρια.

 

Μάλιστα, και σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ισραηλινός ρέφερι αναγκάστηκε να δείξει την κόκκινη κάτα στα αποδυτήρια στον Καμερουνέζο στόπερ Σεντζού και τον προπονητή Οκάν Μπορούκ, οι οποίοι, εφόσον επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Δεδομένα απών από τον αγώνα του Πειραιά θα είναι ο Καχβετσί, ο οποίος αποβλήθηκε στο 80' αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για επικίνδυνο παίξιμο.

X