ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Ρόντα πιο κοντά στην παραμονή της

Η Ρόντα πιο κοντά στην παραμονή της

Η έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο Ρόντα – Άλμερε Σίτι

 Η αυλαία πέφτει το Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία, με την τελευταία αγωνιστική να παρουσιάζει ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα έχουμε την προτελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο και στην Ολλανδία έχουν ξεκινήσει τα play off και τα play out. Ξεχώρισα 11 επιλογές και σας παραθέτω τις σκέψεις μου:

 

Στην Πορτογαλία και στη μάχη της παραμονής, πιστεύω πως θα έχουμε στάση αναμονής σε δύο γήπεδα και για αυτό επιλέγω το Χ στο ημίχρονο. Αναφέρομαι στο Πορτιμονένσε – Πάσος Φερέιρα όπου περιμένω οι φιλοξενούμενοι να προσέξουν πρώτιστα την άμυνα τους και να χτυπήσουν στην επανάληψη, αλλά και στο Μπενφίκα – Μορεϊρένσε όπου οι φιλοξενούμενοι και ο κόουτς Πετίτ περιμένουν ένα δώρο από την Μπενφίκα, που ξέρει πως δεν κρατάει την 2η θέση στα δικά της πόδια. Από εκεί και πέρα η Σετούμπαλ περιμένω να κερδίσει κι επειδή η Τοντέλα είναι άκρως επιθετικής θα συνδυάσω τον άσο με το over. Ελεύθερα παιχνίδια θα είναι τα Γκιμαράες – Πόρτο και Ρίο Άβε – Μπράγκα και για αυτό θα επιλέξω το combo G/G & over και στις δύο αναμετρήσεις.

 

Στην Ολλανδία βασική επιλογή είναι ο άσος της Ρόντα που μετά το 0-0 με την Άλμερε Σίτι εκτός έδρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να περάσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Είναι πιο έμπειρη, πέρασε και πέρυσι αυτή τη διαδικασία και τα κατάφερε. Πιθανός είναι και ο άσος της Ντε Γκράαφστσαπ απέναντι στην Τέλσταρ αλλά θα τον συνδυάσω με το over για να πάρω καλύτερη απόδοση, μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα. Στα play off της Ευρώπης η Ουτρέχτη μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλή της έδρα και να κερδίσει την Χέρενφεν, έχοντας χάσει με 4-3 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ γκολ και θέαμα αναμένεται να έχει και πάλι το Φίτεσε – Ντεν Χάαγκ μετά το μεταξύ τους 2-5 στη Χάγη. Επιλέγω λοιπόν εδώ το combo G/G & over.  

 

Τέλος στο Βέλγιο, βασική επιλογή είναι η νίκη της Λόκερεν που πιθανότατα θα έρθει και με over απέναντι στην αδύναμη και χωρίς νίκη ακόμη στον όμιλο Μπέερσοτ, ένα αποτέλεσμα που θα σφραγίσει την πρωτιά στους γηπεδούχους, δίνοντας τους το δικαίωμα να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσο για το Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να είναι και πάλι χορταστικό μετά το μεταξύ τους 4-4 στον πρώτο γύρο και για αυτό κρατάω το combo G/G & over.

Οι επιλογές μου:ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ

ΡΌΝΤΑ – ΑΛΜΕΡΕ ΣΊΤΙ 1

ΣΤΑΝΤΆΡ ΛΙΈΓΗΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ G/G & OVER

 

ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΝΤΕ ΓΚΡΆΑΦΣΤΣΑΠ – ΤΈΛΣΤΑΡ 1 & OVER

ΟΥΤΡΈΧΤΗ – ΧΈΡΕΝΦΕΝ 1

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

ΜΠΕΝΦΊΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΈΝΣΕ Χ ΗΜ.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΈΝΣΕ – ΠΆΣΟΣ ΦΕΡΈΪΡΑ Χ ΗΜ.

 

ΤΡΙΑΔΑ COMBO

ΓΚΙΜΑΡΆΕΣ – ΠΌΡΤΟ G/G & OVER

ΡΊΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΆΓΚΑ G/G & OVER

ΦΊΤΕΣΕ – ΝΤΕΝ ΧΆΑΓΚ G/G & OVER

 

ΔΥΑΔΑ COMBO

ΣΕΤΟΎΜΠΑΛ – ΤΟΝΤΈΛΑ 1 & OVER

ΛΌΚΕΡΕΝ – ΜΠΈΕΡΣΟΤ 1 & OVER

X