ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρόκα για τη νέα γκέλα και την απουσία του Περόνε!

Ρόκα για τη νέα γκέλα και την απουσία του Περόνε!

Τι δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή μετά το στραβοπάτημα με τον Ηρόδοτο (1-1) στην Αλικαρνασσό

Νέα απώλεια βαθμών για τον Ηρακλή στο Πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ηρόδοτο εκτός έδρας. 

 

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» μετά την γκέλα στην έδρα του Ηρόδοτου, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, στην απουσία του Περόνε, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα. 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από την απώλεια της νίκης σε αυτό το παιχνίδι. Με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες, που χάσαμε, έπρεπε να νικήσουμε. Όταν χάνεις οκτώ κλασικές ευκαιρίες για να πετύχεις γκολ, είναι επόμενο να μην μπορείς να κατακτήσεις τη νίκη. Είναι απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε δύο βαθμούς».

 

Η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας, του Εμάνουελ Περόνε έπαιξε σημαντικό ρόλο;

«Οπωσδήποτε, ο Περόνε έχει την αίσθηση του γκολ και την ικανότητα να σκοράρει. Είναι “γκολτζής”, όπως λέτε στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος επιθετικός μέσα στην αντίπαλη περιοχή και η απουσία του είναι λογικό να είναι μία απώλεια σημαντική για εμάς».

 

Πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτές οι απώλειες για το κυνήγι της κορυφής;

«Τόσο με τον Ηρόδοτο, όσο και στα Τρίκαλα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Στέκομαι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, διότι δικαιούμασταν τη νίκη. Είναι απώλειες βαθμών, που μπορεί να φανούν σημαντικές στη συνέχεια».

 

Η επόμενη δοκιμασία είναι με την Κέρκυρα. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για την ομάδα;

«Δεν ανησυχώ επειδή η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή μας είναι απέναντι στην Κέρκυρα. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να αντιδρά μετά από αρνητικά αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει και πάλι».

X