ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρυθμιστής της κατάστασης ο Τομ Παπαδόπουλος

Ρυθμιστής της κατάστασης ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος ως μεγαλομέτοχος είναι αυτός που καλείται να αποφασίσει για την επόμενη ημέρα

 

Μπορεί να βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν. Μπορεί να έχει δηλώσει αποστασιοποιημένος από τα διοικητικά του Ηρακλή και απογοητευμένος από την κατάσταση που συνάντησε.

 

Να ξεκαθαρίζει ότι η υπάρχουσα ΠΑΕ με τα χρέη που έχει δεν πρόκειται να συνεχίσει να υφίσταται. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος όμως παραμένει ο ρυθμιστής της κατάστασης στον Ημίθεο όσον αφορά την «επόμενη ημέρα» και την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι κυανόλευκοι τη νέα περίοδο. Πολύ απλά γιατί ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας παραμένει μεγαλομέτοχος, πρόεδρος και κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

 

Παρά το γεγονός ότι δήλωσε δημόσια ότι δεν προτίθεται να ηγηθεί του Ηρακλή και να είναι αυτός ο αποκλειστικός χρηματοδότης, ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει δώσει ακόμη εντολή για εκκαθάριση και εν συνεχεία λύση της τωρινής ΠΑΕ. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μεταφέρει ο ίδιος στους συνομιλητές του θα αργήσει να πράξει κάτι τέτοιο, μιας και θέλει να παραμείνει στον Ηρακλή. Μόνο που αυτό δεν μπορεί ξεκάθαρα να γίνει με την τωρινή κατάσταση και με ένα ΑΦΜ που είναι καταχρεωμένο από την προηγούμενη διοίκηση.

 

Με αυτό ο Ηρακλής δεν μπορεί να αγωνιστεί σε καμία κατηγορία, όσο μεγάλα και αν είναι τα έσοδα που μπορεί να υπάρξουν, μιας και τα χρέη είναι εξαιρετικά μεγάλα και αδύνατον να καλυφθούν από τον ίδιο.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)

 

 

 

 

X