ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρέι: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Πατσούκα»

Ρέι: «Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Πατσούκα»

Ο Αργεντινός γκολκίπερ μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στο Μεξικό

Ετοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε με τον δανεισμό του στην Πατσούκα είναι ο Ροντρίγκο Ρέι.

 

Ο Αργεντινός γκολκίπερ μίλησε σε ΜΜΕ στο Μεξικό για την νέα πρόκληση που έχει μπροστά του με τη φανέλα των «τούσος».

 

Μεταξύ άλλων, ο Ρέι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα και δήλωσε ότι θέλει να αφήσει το στίγμα του σε αυτήν και να μην είναι απλά ένας περαστικός ποδοσφαιριστής.  

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο Ρέι:

 

Για το πώς περιγράφει τον εαυτό του: «Είμαι δουλευταράς και θέλω να κερδίζω σε όλα τα επίπεδα. Ακολουθώ τα όνειρά μου και θέλω να κερδίζω τίτλους. Μου αρέσει να έχω επικοινωνία με όλους, δεν είμαι από τους παίκτες που απλά κάνουν ένα πέρασμα από μία ομάδα. Ήρθα στην ομάδα, με το σκεπτικό ότι θα αφήσω κάτι στο κλαμπ. Όταν πηγαίνω σε έναν σύλλογο θέλω να γίνομαι κομμάτι του κι όχι απλά να κάνω ένα πέρασμα. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην Πατσούκα!» 

 

Για τους στόχους του με την Πατσούκα και τον κόσμο: «Αφοσιώνομαι στην ομάδα στον απόλυτο βαθμό και στους στόχους που έχουμε. Θέλω να γίνω κομμάτι της ομάδας και να πετύχω καλά πράγματα και για μένα και για το κλαμπ, για όσο θα είμαι εδώ. Ήξερα ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που εδώ και χρόνια προσφέρει ένα καλό περιβάλλον σε κάθε ποδοσφαιριστή. Μέσα στο γήπεδο να δίνουμε το 100%, για να πετύχει τους στόχους της η Πατσούκα και ο κόσμος από τη μεριά του, να μας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε». 

 

X