ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρέι στο Metrosport.gr: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Κύπελλο»

Ρέι στο Metrosport.gr: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Κύπελλο»

Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας μίλησε στο Metrosport.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΧΑΡΙΖΑΚΛΗ

 

Ο Ροντρίγκο Ρέι είναι ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός τη χρονιά στον ΠΑΟΚ πριν πάρει τα γάντια του βασικού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Αργεντίνος μίλησε στο Metrosport.gr για τον πρώτο του τίτλο στην Ευρώπη, την επιλογή Μπορμπαλάν αλλά και τον Αραούχο.

 

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε ρωτώντας τον για το πως αισθάνεται για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το Κύπελλο επειδή η ομάδα όλη τη χρονιά δούλεψε σκληρά όλη τη χρονιά. Προσπαθήσαμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι με παιχνίδι και το καταφέραμε. Δείξαμε πως παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό δίκαια πήραμε το Κύπελλο. Με όσα έγιναν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους δείξαμε πως το ποδόσφαιρο ήταν και είναι το καλύτερο στην Ελλάδα», αποκρίθηκε. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τα συναισθήματα του που ήταν μέρος αυτού του Κυπέλλου αφού έπαιξε δύο παιχνίδια. «Είχα την ευκαιρία να παίξω σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου και κερδίσαμε και στα δύο . Για μένα είναι σημαντικό γιατί πάντα ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο», τόνισε δείχνοντας πως βάζει πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας.

 

Η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με τα συναισθήματά του για την κατάκτηση ενός τίτλου στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ. «Ηταν μια όμορφη εμπειρία το να πάρω έναν τίτλο στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη και φυσικά βοήθησαν οι συμπαίκτες μου σε αυτό. Είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ», αποκρίθηκε. Η κουβέντα μεταφέρθηκε στον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο και στον Λευκό Πύργο. «Ηταν μια πολύ ωραία στιγμή χθες βράδυ, η υποστήριξη των οπαδών μας ήταν φοβερή. Εδειξαν πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα ποδοσφαίρου, είναι μια ομάδα-πόλη του ποδοσφαίρου».

 

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να τον ερωτήσουμε για την επιλογή του Μπορμπαλάν. Ηταν ευθύς και άμεσος. «Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός κατά την άποψή μου. Νομίζω πως ήταν πολύ καλή απόφαση της ομοσπονδίας να ορίσει έναν ξένο διαιτητή», μας είπε. Με τον Αραούχο είναι συμπατριώτες και η επόμενη ερώτηση είχε να κάνει με τον αντίπαλό του. «Ναι μιλήσαμε, έχουμε παίξει και συμπαίκτες πριν μερικά χρόνια. Ηταν λυπημένος γιατί ήθελαν και αυτοί το Κύπελλο όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλύτερα και τους κερδίσαμε».

 

Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με την διαφορά των δύο τίτλων που έχει κατακτήσει στην καριέρα του, για το ποια ήταν η καλύτερη εμπειρία. Το πρωτάθλημα με τη Νιούελς ή το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ; «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αλλά και τα δύο ήταν φανταστικές εμπειρίες επειδή το πάθος των οπαδών και των δύο ομάδων είναι παρόμοιο».

 

 

X