ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΟΚ... ρεαλιστής για να πετύχει το στόχο του!

ΠΑΟΚ... ρεαλιστής για να πετύχει το στόχο του!

Γιατί και μέχρι πότε ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί στον κυνισμό που τον διακρίνει για να συνεχίσει μόνο με νίκες

 Παρεξηγήθηκε από ορισμένους ο πανηγυρισμός του Λουτσέσκου και η δήλωση περί τεράστιας νίκης του ΠΑΟΚ στη Λαμία. Δεν σκέφτηκαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Δικέφαλος έφθασε στο διπλό (τραβηγμένη αποβολή του Κάνιας, τραυματισμός του Πασχαλάκη και μη αποβολή Μπαράλες).

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως και οι παίκτες του φυσικά γνωρίζουν ότι η εμφάνιση του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή και προβληματίζονται για το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίζεται πολύ αδύναμη στην παραγωγή φάσεων το τελευταίο διάστημα. Μέχρι, όμως, να ξεπεράσουν την αγωνιστική «κοιλιά», αυτό που βάζουν ως πρώτο ζητούμενο είναι να μην χαθούν βαθμοί.

 

Με απλά λόγια, το κυρίαρχο στοιχείο στον ΠΑΟΚ είναι ο ρεαλισμός στην προσέγγιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Ο βασικός στόχος είναι το πέντε στα πέντε σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και για να συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί στα σταθερά όπλα του. Την ατομική ποιότητα, τα στημένα, την καλή ανασταλτική λειτουργία του και το πνεύμα μαχητή. Να πάρει τους βαθμούς για να φτάσει μετά στην περίοδο που θα μπορεί να προχωρήσει στην ανασύνταξή του.

 

Τότε που ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν και το παραγωγικό παιχνίδι τους, να δουλέψουν πάνω σε αυτοματισμούς και να βοηθήσουν τους νεοαποκτηθέντες να δώσουν περισσότερα στην ομάδα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/12)

X