ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ρε παιδιά, με τον Ηρακλή παίζετε

Ρε παιδιά, με τον Ηρακλή παίζετε

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για την αποφασιστικότητα των «κυανολεύκων» να «καθαρίσουν» το παιχνίδι με τον Αρη Παλαιοχωρίου

Πολλοί θα ισχυριστούν. Ναι καλά τώρα ο καθ΄ ένας θα μπορούσε να νικήσει άνετα μια ομάδα η οποία έπαιζε με 9 παίκτες. Γιατί όχι. Ο καθένας, εφόσον έχουμε δημοκρατία μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα φτάνει να μη προκαλεί. Ο Ηρακλής θα κέρδιζε όπως και να έχει το πράγμα, όχι ίσως με τον άνετο τρόπο που πέτυχε το 3-1, επί ενός αντιπάλου ο οποίος και μέχρι την αποβολή του τερματοφύλακά του Παλαβράκη δεν έδειχνε να διαθέτει τις ικανότητες ανταπόδοσης του πρώτη γκολ του Ρόβα (12΄) , ο οποίος είχε ισοφαρίσει το αντίστοιχο του Κοτάκκη, των φιλοξενουμένων με το καλημέρα (3΄).

 

Σημάδι δηλαδή της αποφασιστικότητας των κυανόλευκων να «καθαρίσουν» τον αγώνα πριν ο αντίπαλος πάρει τα πάνω του και βγάλει γλώσσα. Τώρα αν τους κάθισε και η πρώτη αποβολή, ας πρόσεχε ο συμπαθής Παλαβράκης καθώς σε καμία περίπτωση η έξοδος ενός τερματοφύλακα δεν είναι και έξοδος… Μεσολογγίου. Ο Ηρακλής μάλλον πέτυχε το δεύτερο τέρμα του, με τον Πτηνόπουλο, πριν περάσει χρόνος πολύς μετά την αποβολή, στο 34΄δηλαδή. Οι κυανόλευκοι, πιστεύοντας πως έχουν εξασφαλίσει τη νίκη, ίσως δικαιολογημένα μιας και οι φωστήρες τους αναγκάζουν τελικά να αγωνιστούν μεθαύριο, χαλάρωσαν επικίνδυνα και λίγο έλλειψε στο 61΄να το πληρώσουν, όταν ο Τσιρογιάννης έχασε μοναδική ευκαιρία προ του Βοσνιάδη.

 

Τελικά και πάλι ο Ρόβας και αφού ο Αρης έμεινε με 9 παίκτες πέτυχε το 3-1 δίνοντας τέλος σε ένα παιχνίδι που ενώ αναμενόταν να εξελιχθεί σε ντέρμπι και λόγω των απρόοπτων εξελίξεων, αναδείχθηκε σε μονόλογο των κυανόλευκων. Με την χθεσινή του νίκη ο Ηρακλής και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις όποιες αμφισβητήσεις έφερε στα ίσα την πορεία προς την κορυφή, αφήνοντας τον Αρη Παλαιοχωρίου  την αναμονή μιας ρεβάνς, η οποία όμως θα αργήσει, χωρίς βέβαια να έχει την ίδια σημασία του χθεσινού αγώνα και για τις δυο ομάδες. Σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου, αυτή δεν ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοικούντων τον Ηρακλή, παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και νομίζω πως δεν είναι μόνο η οικονομικοί αδυναμία, αλλά κυρίως ο καναπές, μιας και όχι μόνο αράζουν, αλλά βλέπουν και τσάμπα το παιχνίδι, ευγενική προσφορά του ιδίου του Ηρακλή. Κατά τη γνώμη μου κακώς.   

 

X