ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ραντεβού στην Ολλανδία για Κάτσε

Ραντεβού στην Ολλανδία για Κάτσε

Ο Αλβανός μέσος αποδείχθηκε χρήσιμος στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου

Ο Εργκους Κάτσε αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από χρήσιμος στη φετινή προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ. Το αποδεικνύει και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά παιχνίδια και είναι μία αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

Ο Αλβανός μέσος έχει συμφωνήσει ότι θα παραμείνει στην ομάδα όσο αυτή τον χρειάζεται, όμως, από την άλλη πλευρά, ο ατζέντης του Νίκος Καγιούλης δεν έχει σταματήσει τις επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

 

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα σχεδιάζει να βρεθεί στο Χορστ και να συζητήσει με τον Μάριο Μπράνκο. Θα είναι ένα κρίσιμο ραντεβού, αφού στο τραπέζι των συζητήσεων θα πέσουν και οι προτάσεις που υπάρχουν από ομάδες της Γερμανίας και της Αγγλίας. Στη διάρκεια του τετ-α-τετ των δύο ανδρών θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της σχέσης του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ.

 

Αν θα μείνει και πόσο ακόμη θα μείνει στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Εργκους Κάτσε έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με τον Δικέφαλο και από τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει δικαίωμα να διαπραγματεύεται μόνος του με όποια ομάδα θέλει.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/7)

X