ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ψήνονται» νέες αφίξεις στον ΠΑΟΚ

«Ψήνονται» νέες αφίξεις στον ΠΑΟΚ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον Ζήση Βρύζα προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και εξετάζουν μεθοδικά τις περιπτώσεις έξι τουλάχιστον ποδοσφαιριστών

Όπως δεδομένες μπορούν να χαρακτηριστούν οι αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, έτσι πρέπει να θεωρούνται και οι αφίξεις νέων προσώπων στην Τούμπα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχοντας αξιολογήσει το ρόστερ αλλά και τις αδυναμίες που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με έξι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Ήδη μάλιστα συζητούν με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και θεωρείται ότι μπορεί να καλύψουν με επιτυχίες αυτά τα κενά.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το κέντρο της άμυνας. Εκεί γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί από την Σπαρτάκ ο Ινσαουράλδε για τον οποίο ο Αναστασιάδης έχει εκφράσει θετική άποψη αλλά αναζητείται και ένας ακόμη. Εκεί όπου έχει πέσει το βάρος από τον Μακεδόνα τεχνικό είναι στο κέντρο και αναφερόμαστε στα δημιουργικά χαφ. Στον Δικέφαλο κάνουν λόγο για αποκτήσεις δυο ποδοσφαιριστών χωρίς να συμπεριλαμβάνουν την επιστροφή του Τζιόλη που είναι πιθανό ως σίγουρο ότι θα είναι στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά το θέμα των ακραίων, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αναζητήσει δυο τουλάχιστον από την  στιγμή που η παραμονή του Στοχ απομακρύνεται ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης όπως τουλάχιστον είναι στη σκέψη του Αναστασιάδη μπορεί να βοηθήσει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης. Στο πόσες τελικά μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, θα εξαρτηθεί και από τις τελικές αποφάσεις που αφορούν τους παίκτες που αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες αλλά και με εκείνους που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται και μέχρι στιγμής είτε δεν έχει επέλθει συμφωνία για την παραμονή τους είτε η ΠΑΕ δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

X