ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ψηλά ο πήχης για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ψηλά ο πήχης για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Ενα δυνατό σύνολο θέλει να παρουσιάσει στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 ο Ηρακλής Αμπελοκήπων που θα διεκδικήσει διακρίσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο προπονητής του Ηρακλή Βασίλης Αντωνιάδης επισήμανε: «Για εμένα στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είμαι σε αρκετά ευχάριστη θέση καθώς παρέμεινε το υλικό που ήθελα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση καθώς θέλουμε να έχουμε 22 ισάξιους παίκτες. Σε πρώτο πλάνο είναι οι θέσεις των αμυντικού χαφ, αριστερού μπακ και δεξιού εξτρέμ. Βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα, όμως μας ενδιαφέρει και το κύπελλο καθώς λείπει από την τροπαιοθήκη του Ηρακλή. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και τους παίκτες. Να γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα και να πάνε όλα καλά».

 

 Ζαντόπουλος: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων Γιάννης Ζαντόπουλος τόνισε για την «πρώτη» της ομάδας και τους στόχους της χρονιάς: «Οι φετινοί μας στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε στο ρόστερ, τον βασικό κορμό. Πλέον, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν (σ.σ. διοίκηση, παίκτες και προπονητή).

 

Ο στόχος του κυπέλλου πάντα υπάρχει. Όσο αφορά τις μεταγραφές, θα γίνουν και άλλες προσθήκες καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

 

Θα ενισχυθούμε στις θέσεις του πλάγιου επιθετικού και κεντρικού.

X