ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ψηφίζουν» Ματέο Γκαρσία

«Ψηφίζουν» Ματέο Γκαρσία

Τα κατορθώματα του Αργεντίνου, η επιθυμία της Λας Πάλμας και των φιλάθλων της αλλά και οι εξελίξεις με τον Αρη

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ, Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣΜόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν τα φετινά κατορθώματα του Ματέο Γκαρσία με τη φανέλα του Αρη, στην πιο γεμάτη σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του 22χρονου, στα Κανάρια Νησιά. Ενδεικτικό αυτού οτι ο κόσμος της Λας Πάλμας θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας τους.

 

Σενάριο χωρίς όμως πολλές πιθανότητες, καθώς η διοίκηση τον έχει βγάλει στο… σφυρί ανακοινώνοντας εδώ και μέρες οτι δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο και θα επιχειρήσει να πουλήσει τα δικαιώματά του ώστε να πάρει βαθιά οικονομική ανάσα. Κόντρα λοιπόν στην απόφαση της διοίκησης και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να έχει βρει ομάδα που θα πληρώσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, οι φίλαθλοι της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά “ψηφίζουν” Ματέο Γκαρσία.

 


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “udlaspalmas.net” έκανε ένα γκάλοπ και δημοσίευσε τις προτιμήσεις τον φιλάθλων σχετικά με τους ποδοσφαιριστές της Λας Πάλμας που θα ήθελαν να μείνουν και την επόμενη σεζόν, συγκαταλέγοντας στη λίστα κι αυτούς χωρίς συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά και τους δανεικούς όπως ο Γκαρσία. Ο 22χρονος 1,210 ψήφους, από τους 25.000 που έλαβαν μέρος, συγκεντρώνοντας το 5% στην προτίμηση των φιλάθλων. Αν αναλογιστούμε ότι στη λίστα συμπεριλήφθηκαν 30 ποδοσφαιριστές, μιλάμε για ικανοποιητικό ποσοστό.

 


Σε ό,τι αφορά τώρα τον Αρη, μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί εξέλιξη. Οι κιτρινόμαυροι αναμένουν την απόφαση της Λας Πάλμας, η οποία θυμίζουμε οτι ζήτησε διορία για να εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια της για τον Αργεντινό.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (13/5)

X