ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ψύχρα! Ιβάν-Πρίγιο έμειναν στην άρνηση του «γύρνα πίσω»!

Ψύχρα! Ιβάν-Πρίγιο έμειναν στην άρνηση του «γύρνα πίσω»!

Ο… χιονιάς που έφερε η Αλ Ιτιχάντ στην σχέση Σαββίδη - Πρίγιοβιτς και η μεταγραφή που δεν… ενέκρινε ο Ιβάν. Το metrosport.gr έχει όλο το παρασκήνιο.

Το «αντίο» μέσω instagram του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προς τον ΠΑΟΚ έκρυβε μία έκπληξη για όσους γνώριζαν την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Σέρβος φορ ευχαρίστησε τους πάντες, από τους συμπαίκτες του μέχρι τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, όχι όμως και τον μεγαλομέτοχο.

 

Κι αυτή η επιλογή ήρθε ως συνέχεια του unfollow στον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

 

Το τι ακριβώς  συνέβη και εμφανίστηκε η ξαφνική ψυχρότητα μεταξύ Πρίγιοβιτς και οικογένειας Σαββίδη εξηγείται από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

 

Το metrosport.gr έψαξε, βρήκε και σας μεταφέρει απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη. Έχουμε και λέμε:

 

-Ο Ιβάν Σαββίδης από την πρώτη στιγμή ήταν αρνητικός στο να δώσει τη συγκατάθεσή του στη μεταγραφή, επιχείρησε να χαλάσει το ντιλ με διάφορους τρόπους (βάζοντας διαδοχικά εμπόδια για την Αλ Ιτιχάντ), έχοντας ως στόχο να κερδίσει χρόνο και να μεταπείσει τον Πρίγιοβιτς.

 

-Δεν συναίνεσε στο ταξίδι του Σέρβου στο Ντουμπάι και μάλιστα η τελευταία μεταξύ τους επικοινωνία διακόπηκε όταν ο υψηλόσωμος φορ δεν δέχθηκε το «γύρνα πίσω» του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, αφού είχε ήδη πάρει την απόφασή του να πάει στην Αλ Ιτιχάντ.

 

-Ουσιαστικά, το «ναι» του Σαββίδη δεν βγήκε ποτέ από το στόμα του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Τετάρτη την Αλ Ιτιχάντ ότι αποδέχεται την πρότασή της, αφού πρώτα οι στενοί συνεργάτες του Σαββίδη, κατ΄ εντολή του, ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να υπάρξει εμπλοκή, η υπόθεση να πάει στη FIFA και εκεί να δημιουργούνταν συνθήκες πέρα από τον παίκτη να χαθούν και τα χρήματα. 

X