ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ψαρρόπουλος: «Πέραν των ποδοσφαιρικών δεν έχω καμία άλλη διαφορά»

Ψαρρόπουλος: «Πέραν των ποδοσφαιρικών δεν έχω καμία άλλη διαφορά»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο περιστατικό με την φωτιά που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό του.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος και μίλησε για το περιστατικό με την πυρκαγιά στο αυτοκίνητό του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τι ακριβώς συνέβη: «Ήμουν στην καφετέρια και έβλεπα αγώνα. Γύρισα στο σπίτι γύρω στις 8 και στις 4 τα ξημερώματα μια γειτόνισσα χτύπησε την πόρτα και με ειδοποίησε ότι έπιασε φωτιά το αυτοκίνητο. Πήραμε πυροσβεστήρες, σβήσαμε τη φωτιά, ήρθε η πυροσβεστική και από εκεί και πέρα ψαχνόμαστε να δούμε τι γίνεται. Κάηκε ολοσχερώς η καμπίνα, προκλήθηκαν ζημιές στην καρότσα, ξαναήρθε η πυροσβεστική και πήρε ευρήματα».

 

Για το αν ήταν εμπρησμός: «Για να πω ότι μου έκαψαν το αυτοκίνητο, πρέπει να μου πει η πυροσβεστική ότι ήταν εμπρησμός. Πέραν των ποδοσφαιρικών δεν έχω κάποια άλλη διαφορά με κάποιον. Θα πάω να δώσω κι εγώ μια κατάθεση και ανάλογα με τα ευρήματα θα βγάλουν το πόρισμά τους».

 

Για το αν η φωτιά μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι άλλαξε στάση και στηρίζει την παράταξη Γραμμένου: «Αν κάθε φορά που κάποιος παράγοντας θέλει την αλλαγή στο ποδόσφαιρο, πρέπει να του καίμε το σπίτι ή το αυτοκίνητο, τι να πω. Φτάσαμε σε σημεία που δεν θέλω να χαρακτηρίσω. Είναι λυπηρό αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί, σύμφωνα και με κάποιους μηχανικούς που μίλησα, υπάρχει και μια ελάχιστη πιθανότητα βραχυκυκλώματος. Αν τελικά πρόκειται για εμπρησμό, εύχομαι να είναι το τελευταίο κρούσμα».

 

Ακούστε όσα είπε ο Σταύρος Ψαρόπουλος στο Metropolis 95.5:

 

 

 

X