ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ψάχνουν τη λύση στο αληθινό πρόβλημα στον Ηρακλή

Ψάχνουν τη λύση στο αληθινό πρόβλημα στον Ηρακλή

Εστιάζουν στο πραγματικό «αγκάθι» στον Ηρακλή

Είτε με την προσπάθεια στο… 90’ για τη συμμετοχή στη Football League σε συνεργασία με τον Π.Ο. Τρίγλιας, είτε με συνεργασία με άλλη ομάδα στη Γ’ Εθνική, είτε ακόμη και μέσω Ιδρυτικού στην ίδια κατηγορία και την Κ-19, ο Ηρακλής θα έχει μια έστω και πρόσκαιρη ποδοσφαιρική λύση.

 

Αρχικά καμία εκ των τριών δεν αρμόζει στους «κυανόλευκους» και τη δυναμική τους. Κάποιες αφήνουν προοπτική για το «αύριο» απαλλάσσοντας τον Ηρακλή από τα χρέη της Π.Α.Ε. και η τελευταία απλώς αποτρέπει την πλήρη απουσία του Ημίθεου από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της σεζόν 2019-20.

 

Σε καμία εκ των τριών όμως δεν λύνεται το αληθινό, σημαντικό πρόβλημα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Το οικονομικό. Λύσεις πρόσκαιρες και στις τρεις περιπτώσεις «για να βγει η χρονιά» αναμένεται να υπάρξουν, όμως όταν εκ νέου ο πήχης ανέβει στα πραγματικά δεδομένα του Ηρακλή και τη δυναμική της ομάδας, πάλι το πρόβλημα θα εμφανιστεί έντονα, με τα γνωστά αποτελέσματα.

 

Ολοένα και περισσότερο εντός «κυανόλευκων» εστιάζουν στο πραγματικό «αγκάθι», στο αληθινό πρόβλημα, την απουσία του οικονομικού παράγοντα που θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη σταθερότητα.

 

Η προσπάθεια προσέλκυσης του ανθρώπου που θα μπορέσει να δημιουργήσει τα απαραίτητα δεδομένα που θα ανταποκρίνονται στη δυναμική του Ηρακλή θα ξεκινήσει σε κάθε περίπτωση.

 

Είναι ενδεχομένως και κάτι που θα συζητηθεί (το οικονομικό ευρέως ως το πιο σημαντικό πρόβλημα) και στη Γενική Συνέλευση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας.

X