ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ψάχνουμε ενίσχυση για το μπάτζετ, θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

«Ψάχνουμε ενίσχυση για το μπάτζετ, θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Ακόμη δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο στον Απόλλωνα, με τον Γιώργο Γιακουμίδη να καθησυχάζει πάντως με δηλώσεις του στη Metrosport

Ομιχλώδες παραμένει το τοπίο στον Απόλλωνα το τελευταίο χρονικό διάστημα και το μεγαλύτερο ζήτημα τη δεδομένη στιγμή αφορά το οικονομικό σκέλος. \

 

Με την έννοια ότι θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι οικονομικοί πόροι και το μπάτζετ για τη νέα περίοδο, κάτι που δεν φαίνεται να είναι και πολύ εύκολη υπόθεση. Ο Αλεξ Κάλας εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει εμπλοκή στο οικονομικό σκέλος (σ.σ. λόγω του ασυμβίβαστου που υπάρχει από την ΕΕΑ), υπάρχουν ωστόσο οι τρόποι ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα.

 

Από την άλλη, ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα υπάρξουν έσοδα για τις ομάδες της Football League, ούτε καν πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα! Τι σημαίνει αυτό; Οτι οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Γιώργος Γιακουμίδης αναζητούν τρόπους για να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για τη νέα σεζόν. «Είναι αλήθεια πως θέλουμε να ενισχυθούμε οικονομικά για τη νέα χρονιά αναζητώντας τους πόρους. Ομως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το επόμενο Πρωτάθλημα, διότι υπάρχουν ανοικτές δικαστικές υποθέσεις. Σύντομα θα το γνωρίζουμε και φυσικά ο κόσμος θα πληροφορηθεί πώς θα πορευτούμε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όταν πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο κ. Γιακουμίδης στη «Μetrosport» απαντώντας και στη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

 

Οι επαφές λοιπόν είναι συνεχείς και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τη διοίκηση να καθησυχάζει πως δεν θα υπάρξει θέμα για τη νέα σεζόν, ενώ σύντομα θα τακτοποιηθούν και οι όποιες εκκρεμότητες είναι ανοικτές από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Οσο για την απουσία του Γιακουμίδη από τη χθεσινή συνάντηση με τον Βασιλειάδη; Οφειλόταν σε υποχρεώσεις του προέδρου του Απόλλωνα στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να τονίζει ότι ήταν γνωστό πως δε θα υπάρξει οριστική λύση.

 

Aπό την έντυπωση έκδοση της Metrosport (3/7) 

X