ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ψάχνοντας άμεσα την καλύτερη λύση

Ψάχνοντας άμεσα την καλύτερη λύση

Όσον αφορά στις επιλογές που υπάρχουν για την «επόμενη μέρα», βασικό προαπαιτούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η οικονομική εξασφάλιση.

Στη διάρκεια της εβδομάδας και προφανώς προς το τέλος της αισιοδοξούν οι φορείς της «κυανόλευκης οικογένειας» με μπροστάρη τον Γ.Σ. Ηρακλής να χαρτογραφήσουν την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

 

Το δίπτυχο εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης σε σύντομο χρόνο είναι το ιδανικό και επιθυμητό σενάριο.

 

Η αγωνία για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή μεγαλώνει διαρκώς όπως και η ανάγκη για άμεση λύση. Ενώ ο Θανάσης Παπαδόπουλος παραμένει στις Η.Π.Α., δίχως να έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του, ήδη οι φορείς του Ηρακλή με πρώτο τον Γ.Σ. Ηρακλής προετοιμάζουν τη συνέλευση που θα διαμορφώσει το πλάνο της αναζήτησης του «αύριο».

 

Μέσα στη διάρκεια των ημερών αναμένεται να πυκνώσει η επικοινωνία μεταξύ των φορέων, με στόχο το αισιόδοξο σενάριο πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης στο τέλος της εβδομάδας.

 

Όσον αφορά στις επιλογές που υπάρχουν για την «επόμενη μέρα», βασικό προαπαιτούμενο σε κάθε περίπτωση είναι η οικονομική εξασφάλιση.

 

Ιδιαίτερα στην περίπτωση της εξεύρεσης νέου Α.Φ.Μ. που δείχνει να αποτελεί προτεραιότητα, δίχως να έχει βγει μπροστά παίρνοντας πρωτοβουλία παράγοντας με οικονομική ευρωστία, είναι ένα από τα βασικά ερωτηματικά που πρέπει να λυθούν για προχωρήσει ο Ηρακλής.

 

Κοινώς εκτός της περιορισμένης διαθεσιμότητας των ομάδων που προτίθενται να διαπραγματευτούν τον Α.Φ.Μ. τους, οι «κυανόλευκοι» πρέπει να εξασφαλίσουν και την οικονομική δυνατότητα για να πετύχουν το deal.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X