ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ψάχνεται» για Ζοσέ Κουσέιρο

«Ψάχνεται» για Ζοσέ Κουσέιρο

Προς την ιβηρική χερσόνησο έχει στρέψει την προσοχή του για εύρεση προπονητή ο μεγαλομέτοχος του Αρη

 

Η πληροφορία που υπήρχε, και την καταγράψαμε την περασμένη εβδομάδα, αφορούσε δύο προπονητές που προτάθηκαν και «τσεκάρει» ο Καρυπίδης. Ο ένας είναι ο Ζοσέ Κουσέιρο, χωρίς να σημαίνει ότι είναι η βασική επιλογή, αλλά έχει γίνει σχετική έρευνα. Ποιος είναι ο Κουσέιρο; Γεννημένος στη Λισσαβόνα τον Οκτώβριο του 1962, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες τα 15 τελευταία χρόνια.

 

Μεταξύ αυτών, η Πόρτο (2005), η Μπελενένσες, η U-21 της Πορτογαλίας, ενώ από το 2008 ως το 2010 ανέλαβε την Κάουνας και την εθνική Λιθουανίας. Το 2011 δούλεψε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, για να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά η Λοκομοτίβ Μόσχας. Τα τελευταία χρόνια δούλεψε στη Σετούμπαλ και στην Εστορίλ, από το 2016 βρίσκεται στον πάγκο της πρώτης, με την οποία φέτος παλεύει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

 

Στη σχετική λίστα περιλαμβάνεται και το όνομα του Μιγκέλ Καρντόσο, 45χρονος προπονητής της Ρίο Αβε. Η περίπτωσή του όμως είναι αρκετά δύσκολη, αφού στην πατρίδα του γράφουν ότι μπορεί να είναι ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ.

 

X