ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόβλημα τραυματισμού για Παυλίδη και Καπνίδη

Πρόβλημα τραυματισμού για Παυλίδη και Καπνίδη

Ο Άρης επικράτησε εύκολα του Αιγινιακού με σκορ 5-1, με τον Δημήτρη Σπανό να τονίζει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και αναφέρθηκε για τους τραυματίες

Πικρή γεύση άφησε η νίκη του Άρη επί του Αιγινιακού στον Δημήτρη Σπανό, καθώς δυο ποδοσφαιριστές του αποχώρησαν τραυματίες.

 

Ο Μπάμπης Παυλίδης υπέστη διάστρεμμα στην προθέρμανση του αγώνα και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

 

Ο Αντώνης Καπνίδης αποχώρησε στο 32΄ της αναμέτρησης, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

 

Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

 

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε ένα ευρύ σκορ. Αυτό ήταν που θέλαμε. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε ρυθμό και απ΄ ότι έμαθα, σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 του μήνα, νομίζω πως βασικός μας στόχος είναι αυτός. Η ομάδα να έχει την ένταση και τον ρυθμό που έχει σήμερα και να μπορεί να κερδίζει σχετικά εύκολα. Άλλο βέβαια το φιλικό και άλλο το πρωτάθλημα. Μην περιμένετε τέτοια σε αγώνα πρωταθλήματος, όμως θεωρώ πως μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι και θα είμαστε στο επίπεδο που πρέπει».

 

Για τους τραυματισμούς: «Εντάξει, όταν παίκτες μας τραυματίζονται, ο ένας στην προθέρμανση και ο άλλος στο παιχνίδι νομίζω πως θα στεναχωριόταν ο οποιοσδήποτε προπονητής. Περιμένουμε τις εξετάσεις, δεν νομίζω όμως πως θα υπάρξει πρόβλημα και θα τους έχουμε γρήγορα κοντά μας».

 

Για το πως επηρεάζει τα πλάνα του η καθυστέρηση της πρεμιέρας: «Από 1 ως 8 περιμέναμε να αρχίσει. Εντάξει, θα αυξήσουμε λίγο τον ρυθμό μας, κάποια στιγμή θα τον μειώσουμε κιόλας, νομίζω όμως πως αυτά είναι προπονητικά και κουράζουν τον κόσμο, είμαι σίγουρος όμως πως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

X