ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Λέοβατς

Πρόβλημα στους κοιλιακούς ο Λέοβατς

Με απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μαρίν Λέοβατς να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς

Ο Μαρίν Λέοβατς περιορίστηκε σε δουλειά στο γυμναστήριο καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, την ώρα που ο έτερος αριστερός μπακ της ομάδας, Ντόριαν Λεβέκ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

Αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν υπό το καθεστώς πίεσης. Κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να τους μάθει να την διαχειρίζονται και ν’ αντιδρούν θετικά σ’ αυτήν.

 

Στην προπόνηση της Τετάρτης (13.09), λοιπόν, επέλεξε να εφαρμόσει ένα διαφορετικό μέτρο. Κάθε φορά που η ομάδα η οποία συμμετείχε στην άσκηση επιθετικής λειτουργίας δεν τελείωνε τη φάση με γκολ, οι παίκτες της έκαναν κάμψεις. Στην προπόνηση, που συνολικά αφορούσε κομμάτια τακτικής, δεν συμμετείχε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έμεινε στο γυμναστήριο θα θεραπεία.

 

Η περίπτωση του Κροάτη θ’ αξιολογηθεί την Πέμπτη (14.09) οπότε θα υποβληθεί σε αθλητικά τεστ και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Ντόριαν Λεβέκ συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση της Πέμπτης (14.09) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

 

X