ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η άγνοια της συμπληρωματικής έκθεσης

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η άγνοια της συμπληρωματικής έκθεσης

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί και σχολιάζει το «κενό» στην νομική εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στη χθεσινή δικαστική διαμάχη

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να πείσει ότι δεν υπήρξε τραυματισμός του Γκαρθία, ή, ακόμη κι αν υπήρξε, ότι δεν τον υπέστη αξιωματούχος του αγώνα, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να θεωρηθεί ως τέτοιος αφού δεν δηλώθηκε στον σωστό χρόνο στο φύλλο αγώνα.

 

Δεν ξέρω αν κατάφερε ο ΠΑΟΚ να πείσει ότι κακώς δεν ξεκίνησε τον αγώνα ο Αρετόπουλος και πως ήταν υπαιτιότητα του Ολυμπιακού και του διαιτητή η μη έναρξη, ή αν θα δεχθεί το πειθαρχικό όργανο την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, στην οποία λέει πως ο Γκαρσία «ήταν κανονικά δηλωμένος στο φύλλο αγώνα» και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε «λόγω τραυματισμού αξιωματούχου του αγώνα (σ.σ του Γκαρσία)»

 

Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν γίνεται να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ χθες στον αθλητικό δικαστή με πέντε νομικούς και η πολυμελής ομάδα εκπροσώπησής του να μην γνωρίζει ότι υπάρχει συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, να το μαθαίνει λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία.

 

Δεν ξέρω αν πρόκειται για πλημμελή προετοιμασία, για πρόβλημα στην προεργασία εν όψει μιας πολύ σημαντικής υπόθεσης, ή για μεθόδευση εκ μέρους του πειθαρχικού οργάνου.

 

Αν ήταν το τελευταίο, φαντάζομαι πως θα το είχαν καταγγείλει οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ την ίδια στιγμή. Απ’ όσο ξέρω δεν το έκαναν και εστίασαν τις καταγγελίες τους στον Αρετόπουλο, χαρακτηρίζοντας «ύπουλη» και «ύποπτη» την συμπληρωματική του έκθεση.

 

Και μόνο, όμως, ότι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα στοιχείο της υπόθεσης για το οποίο δεν γνώριζαν, άρα ήταν και απροετοίμαστοι για να το αντικρούσουν, είναι σίγουρα ένα θέμα. Μακάρι να μην του στοιχίσει του ΠΑΟΚ, αλλά η εικόνα των εκπροσώπων του και οι αντιδράσεις τους όταν το πληροφορήθηκαν δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

 

Αποδείχθηκε, επίσης, περίτρανα χθες ότι δεν ήταν ο καλύτερος ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τα στελέχη του ΠΑΟΚ, ειδικά αυτά που έχουν καλύτερη γνώση για θέματα διαιτησίας ως πρώην διαιτητές, όσα είχαν να κάνουν με τον Αρετόπουλο και την εκ μέρους του διαχείριση της μη διεξαγωγής του αγώνα το βράδι της περασμένης Κυριακής.

 

Τον άφησαν να λειτουργεί λες και ήταν στο… χωράφι του πατέρα του, να δέχεται κάθε απαίτηση των «ερυθρολεύκων», να γράφει, τελικά, χωρίς να του ασκείται καμία πίεση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ένα φύλλο αγώνα γενικόλογο.

 

Μακάρι, ξαναλέω, όλα αυτά να μην κοστίσουν στον ΠΑΟΚ. Μακάρι τα δικά του στοιχεία, όπως τα παρουσίασαν οι νομικοί του, να είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα στην δικαστική μάχη και όχι η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου…

X