ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόβλημα δεν είναι ο Λάσκαρης, αλλά αν υπάρχει ο διάδοχός του

Πρόβλημα δεν είναι ο Λάσκαρης, αλλά αν υπάρχει ο διάδοχός του

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί και σχολιάζει τα διοικητικά προβλήματα της ΚΑΕ Άρης

Σαφώς και «δεν είναι σε θέση να θέτει όρους ο Νίκος Λάσκαρης», όπως δήλωσε χθες ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης.

 

Ασφαλώς και έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα στους «κίτρινους» ο μεγαλομέτοχός τους, ώστε υποχρεούται τώρα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διευκολύνει τις εξελίξεις και όχι να δυσκολεύει περισσότερο τα πράγματα.

 

Όμως, όπως και τις προάλλες έγραφα, εδώ που φτάσανε τα πράγματα για τον Αρη, σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ο Λάσκαρης.

 

Ο,τι ζημιά ήταν να κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, την έκανε. Το ζήτημα από δω και πέρα είναι αν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τα χρήματα και τη διάθεση για να βγει μπροστά και να αναλάβει το βαρύ φορτίο.

 

Εφόσον υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, κανένας Λάσκαρης δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα. Και το πλειοψηφικό πακέτο θα δώσει και ευχαριστώ θα πει ο νυν μεγαλομέτοχος.

 

Αρα, οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με πιθανά προβλήματα που εξακολουθεί να δημιουργεί ο Λάσκαρης, είναι άνευ ουσίας.

 

Συζήτηση ουσίας είναι αυτή που αφορά στο αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση για τον Αρη, αν υπάρχει επενδυτής, αν υπάρχει ελπίδα να εμφανιστεί επιχειρηματίας που θα αναλάβει χρέη κάποιων εκατομμυρίων ευρώ και θα είναι έτοιμος να διαθέσει κάποια ακόμη εκατομμύρια για να «τρέξει» την ομάδα.

 

Απ’ όσα ξέρουμε μέχρι αυτή την στιγμή, τέτοιος επιχειρηματίας δεν υπάρχει. Και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει.

 

Διότι ζούμε σε μια περίοδο που οι… τρελοί έχουν περιοριστεί δραματικά, για να μην πω ότι έχουν εξαφανιστεί.

 

Δεν υπάρχουν, πλέον, στην Ελλάδα επιχειρηματίες που να πετάνε τα λεφτά τους στον επαγγελματικό αθλητισμό. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα να πάρουν πίσω ούτε ένα μέρος από αυτά.

 

Οπότε, όσο μεγαλύτερες είναι οι υποχρεώσεις που κουβαλάει μια ομάδα από το παρελθόν και όσο μεγαλύτερες οι απαιτήσεις των οπαδών της, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να βρει επενδυτή.

 

Σ’ αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Αρης, οι άνθρωποι του οποίου πίστεψαν τα προηγούμενα χρόνια ότι το λύσανε αυτό το πρόβλημα με τον ερχομό του Λάσκαρη, αλλά πολύ γρήγορα διαπιστώσανε πως όχι μόνο δεν το λύσανε αλλά το ξαναβρίσκουν μπροστά τους, πολύ πιο δύσκολο από την προηγούμενη φορά που το αντιμετωπίσανε…  

 

X