ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προβάρει το… χειμωνιάτικο look

Προβάρει το… χειμωνιάτικο look

Ξεκαθάρισμα και στοχευμένες προσθήκες την προσεχή μεταγγραφική περίοδο στο στρατόπεδο του Άρη.

Με λίγες «πινελιές» θα ολοκληρωθεί η ζωγραφιά, στο φόντο της οποίας θα υπάρχει η Super League.

 

Οπου… πινελιές, θεωρείστε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόκειται να έρθουν στο «Κλ. Βικελίδης» την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, προαπαιτούμενο των συμφωνιών είναι και οι αποδεσμεύσεις, για να ελαφρύνει το ρόστερ. Στο βασικό πλάνο βρίσκεται, πάντως, η απόκτηση φορ και επιτελικού.

 

Και στις δύο θέσεις έχει εντοπιστεί πρόβλημα δεν χρειάζονται προπονητικά διπλώματα, για να γίνει κατανοητό. Ο Αρης πηγαίνει καλά από άποψη παραγωγικότητας, ωστόσο, το «πρόβλημα» της μη απόκτησης φορ το καλοκαίρι, επανεμφανίζεται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών που έχουν δώσει οι «κιτρινόμαυροι». Εάν συνυπολογιστεί πως ο Διαμαντόπουλος έχει ήδη χάσει τρία παιχνίδια (δύο Πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου) και ο Καπνίδης δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, τότε εξάγεται το συμπέρασμα πως ο τρίτος επιθετικός κρίνεται απαραίτητος.

 

Οσον αφορά τώρα, την απόκτηση δεκαριού, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Κι αυτό γιατί, ούτε ο Πασάς, ούτε και ο Παυλίδης είναι κλασικοί επιτελικοί μέσοι και, ανάλογα με τις περιστάσεις, αναλαμβάνουν τον συγκεκριμένο ρόλο. Παράλληλα, ο Στεφάνοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε ως οργανωτής το καλοκαίρι, δεν έχει βρει θέση στα σχέδια του τεχνικού τιμ και δύσκολα κάτι τέτοιο θα συμβεί και στη συνέχεια. Βέβαια, υπενθυμίζεται πως, για να γίνουν προσθήκες, θεωρείται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» η αποδέσμευση παικτών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, διαδικασία η οποία, πριν λίγους, έμεινες στη… μέση.

X