ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρωτοβουλία Καρυπίδη για συνάντηση με Ψηφίδη

Πρωτοβουλία Καρυπίδη για συνάντηση με Ψηφίδη

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. με τον ομόλογό του, του Ερασιτέχνη, τα είπαν στο περιθώριο του φιλικού με τη Λάρισα

Συνάντηση, η οποία –ενδεχομένως – καθορίσει το πλαίσιο της, από εδώ και πέρα, συνεργασίας μεταξύ Π.Α.Ε. και Ερασιτέχνη, δρομολογείται (πιθανότατα) για την ερχόμενη εβδομάδα. Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος προγραμματίζει συνάντηση με τον Γιάννη Ψηφίδη.

 

Οι σχέσεις των δύο ανδρών πέρασαν από κρίση, η οποία κορυφώθηκε πριν λίγες εβδομάδες με την ανταλλαγή εκατέρωθεν ανακοινώσεων, με αφορμή τις οικονομικές εκκρεμότητες, που υφίστανται, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου. Καρυπίδης και Ψηφίδης είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, στο περιθώριο του κυριακάτικου φιλικού με τη Λάρισα, όπου και συμφώνησαν να έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ζήτησε από τον Ψηφίδη να μιλήσουν οι δυο τους, εξέλιξη που δεν αποκλείεται να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις για τον σύλλογο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός πάντα, αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

 

Αλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που προγραμματισμένες συναντήσεις πήραν διαδοχικές αναβολές, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο ανδρών από αγαστές να μετατραπούν σε… τυπικές.«Πρέπει να μιλήσουμε από κοντά και να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν», ήταν μία από τις ατάκες του επιχειρηματία προς τον πρόεδρο του συλλόγου. Πλέον, δεν μένει παρά να γίνει η προσωπική επαφή αμφοτέρων, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο υπάρχει σύγκλιση απόψεων για τα ζητήματα που αφορούν Π.Α.Ε. και Α.Σ.

X