ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτος ο ΠΑΟΚ σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα!

Πρώτος ο ΠΑΟΚ σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα!

Όπως η επαγγελματική, έτσι και οι ομάδες νεών Κ19, Κ17, Κ15 και η γυναικεία ομάδα είναι στην κορυφή των Πρωταθλημάτων που συμμετέχουν

Μοναδικό, ασύλληπτο, ανεπανάληπτο που δείχνει τα μεγάλα βήματα προόδου που έγιναν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η επαγγελματική ομάδα που είναι στη κορυφή της βαθμολογίας της Superleague έχοντας συγκεντρώσει 32 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές.

 

Και οι υπόλοιπες ομάδες του Δικεφάλου στο ποδόσφαιρο, που συμμετέχουν σε πανελλήνια Πρωταθλήματα, πρωτοπορούν και έχουν εξασφαλίσει μία σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους. Αυτό που συμβαίνει από την έναρξη της φετινής σεζόν, δείχνει αν μη τι άλλο και την πολύ μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και η οποία σε τελική ανάλυση, μετουσιώνεται (μέχρι αυτή την στιγμή) στην πράξη.

 

Εχουμε και λέμε συνολικά λοιπόν: Ο Δικέφαλος είναι στην πρώτη θέση της Λίγκας με 32 βαθμούς, έξι βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό και επτά από τον τρίτο Ατρόμητο. Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μείον δύο βαθμούς στο Πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει μία σημαντική διαφορά.

 

Πρώτη και με διαφορά είναι η Κ19 υπό τις οδηγίες των Πάμπλο Γκαρσία και Μίρο Σνάουτσνερ. Σε 11 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει 31 βαθμούς, 7 περισσότερους από την δεύτερη ΑΕΚ, η οποία έχει 24 πόντους σε 12 παιχνίδια. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 22 βαθμούς σε 11 ματς και ο Ατρόμητος με 21 πόντους σε 11 ματς. Η Κ19 κατέκτησε πέρυσι το Πρωτάθλημα, με ένα «ντεμαράζ» που έκανε από τον Δεκεμβριο του 2017 έως τον Μάίο του 2018. Πέρυσι, τέτοια εποχή, η Κ19 ήταν στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

 

Και η ομάδα Νέων Κ17 προελαύνει στον βόρειο όμιλο. Εχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, ενώ ακολουθούν ο Παναιτωλικός με 18 βαθμούς σε 10 ματς και ο ΠΑΣ με 17 πόντους σε 10 ματς.

 

Ανάλογη είναι και η πορεία της Κ15 του ΠΑΟΚ. Συγκέντρωσε μέχρι στιγμής 19 βαθμούς σε επτά παιχνίδια, ακολουθεί η Ξάνθη με 11 βαθμούς σε 6 ματς και στη τρίτη θέση είναι ο Άρης με 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Θυμίζουμε απλά πως τόσο η Κ17 όσο και η Κ15 εφόσον συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και τερματίσουν στις πρώτες θέσεις του βορείου ομίλου, θα αναμετρηθούν με τις πρωτοπόρες ομάδες από τον νότιο όμιλο κάθε Πρωταθλήματος ξεχωριστά.

 

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Πριν από λίγες ημέρες θριάμβευσε επί του Άρη εκτός έδρας και έχει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συγκέντρωσε 12 βαθμούς ενώ οι αθλήτριές της πέτυχαν 15 γκολ ενώ δέχθηκαν μόλις δύο.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος παντού, οι ομάδες του δείχνουν με τις επιδόσεις τους πως τη φετινή σεζόν θα διεκδικήσουν τους τίτλους μέχρι το τέλος κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες. Όμως, με επιμονή και σκληρή προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ έφθασε στο σημείο να πρωτοπορεί παντού.

X