ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτος και με διαφορά, ικανός για όλα!

Πρώτος και με διαφορά, ικανός για όλα!

Όνειρο! Ο ΠΑΟΚ πάει στο Καραΐσκάκη για να υπερασπιστεί δύο πράγματα: την πρώτη θέση της βαθμολογίας και την διαφορά των τριών βαθμών που τον χωρίζουν από τον Ολυμπιακό

Όνειρο! Ο ΠΑΟΚ πάει την Κυριακή στο Καραΐσκάκη για να υπερασπιστεί δύο πράγματα: την πρώτη θέση της βαθμολογίας και την διαφορά των τριών βαθμών που τον χωρίζουν από τον Ολυμπιακό! Είναι απίστευτο πέρα για πέρα. Μόνο η φαντασία του πιο αισιόδοξου οπαδού του θα μπορούσε να συλλάβει το σενάριο. Να είναι πρώτος με αέρα τριών βαθμών! Σούπερ σε κάθε περίπτωση. Ότι κι αν ακολουθήσει στη συνέχεια.

 

Το ρεκόρ που πέτυχε χθες στην Τούμπα δεν έχει προηγούμενο από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Μέσα σε 45 πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε τρία δοκάρια. Πραγματική καταιγίδα που έπνιξε τον ΟΦΗ, δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Χρειάζεται μνήμη...κομπιούτερ και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για να ανακαλυφθεί πότε και αν στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει κάτι ανάλογο. Το σίγουρο είναι ότι φέτος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

 

Το μήνυμα που έστειλε η χθεσινή εμφάνιση που είχε κερασάκι την απίστευτη αποτελεσματικότητα- τέσσερα γκολ με οκτώ φάσεις- είναι ξεκάθαρο. Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για να κοντράρει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και να πάρει τη νίκη στην Γαλλία, την Πέμπτη το βράδυ, απέναντι στην ουραγό Γκινγκάμπ- έχασε 2-1 από την Μονμπελιέ. Τα συστατικά της επιτυχία του γνωστά: αδιάκοπο τρέξιμο, ανηλεές πρέσσινγκ, οργάνωση, πειθαρχία και επίθεση που βγάζει φωτιές.

 

Η χθεσινή επιτυχία ρίχνει στη λήθη του παρελθόντος την ήττα-καρπαζιά από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προσφέρει σε παίκτες και Αναστασιάδη την κεκτημένη ταχύτητα που χρειάζονται για τη συνέχεια. Η Τούμπα χθες σηκώθηκε στο πόδι και έριξε το σύνθημα για τη νίκη στο Καραΐσκάκη. Ο ΠΑΟΚ είναι σε τροχιά πρωταθλητισμού- έστω και με τα ψέμματα- κι αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όσο κι αν είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις η χρονιά μοιάζει να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Για όλους. Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, για τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του.

 

Με αποτελέσματα όπως το χθεσινό η ομάδα χτίζει νοοτροπία, σφυρηλατεί αγωνστικό πνεύμα και τρομάζει τους αντιπάλους της. Ακόμα και τον Ολυμπιακό που έχασε από τον Ατρόμητο και ετοιμάζει κλίμα για την διαιτησία της Κυριακής. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί. Από σήμερα!

 

X