ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτο βήμα, αποτελεσματικό

Πρώτο βήμα, αποτελεσματικό

Το πρώτο βήμα στον «κορμό» της ομάδας είναι αποτελεσματικό και έπονται τις επόμενες ημέρες τα υπόλοιπα

Ο Ηρακλής κινείται σε αρκετά διαφορετικά «μέτωπα» ταυτόχρονα.

 

Η εκκαθάριση, η ίδρυση της νέας ΠΑΕ, τα χρέη, η οικονομική αρχική εξασφάλιση, η προσπάθεια έλευσης ισχυρού υγιούς επενδυτή και φυσικά... το αγωνιστικό. Σ' όλα προχωρά με σταθερά βήματα. Στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, εν αρχή ην οι ανανεώσεις και οι «κυανόλευκοι» βάσει πλάνου Μπαξεβάνου-Κατσαμπή έχουν πετύχει ένα πρώτο ουσιαστικό και αποτελεσματικό βήμα. Από τις 9 συζητήσεις συμφώνησαν οι 7 ποδοσφαιριστές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες θετικά αναμένεται να καταλήξουν και οι εναπομείναντες δύο, με τα «ναι» τόσο του Παπαδόπουλου, όσο όμως και του Ρόβα!

 

«Εδεσε» δίδυμο στην εστία

 

Οι «κυανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει ένα ισχυρό, αξιόπιστο και έμπειρο δίδυμο στην υπεράσπιση της εστίας. Παναγιώτης Βοσνιάδης και Γιώργος Αμπάρης συνεχίζουν κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή και στη Football League, γεγονός που αποτελεί σημαντική βάση για μια συνολικά πολύ καλή τριπλέτα γκολκίπερ.

 

Ο Γιαννίτσης και τα ερωτηματικά

 

Στην τετράδα της άμυνας ο Ηρακλής κράτησε τον Μιχάλη Γιαννίτση. Έναν έμπειρο δυνατό στόπερ με πολλές εικόνες από τη Football League και τη Super League, που μπορεί να αποτελέσει σπουδαία λύση στο κέντρο της άμυνας. Είναι γνωστό πως πρόθεση συζήτησης ανανέωσης υπάρχει και με τον Άγγελο Καραντασιάδη, η οποία θα γίνει στο επόμενο δεκαήμερο. Στα ερωτηματικά παραμένουν οι δύο ακραίοι, Σάββας Κυριακίδης και Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, παίκτες που θέλει να τους κρατήσει ο Ηρακλής, αλλά περιμένει τις εξελίξεις, στις αρχές Ιουλίου, στη Δόξα Δράμας.

 

Ελπίζει στο 3+1

 

Στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικά, ο Ηρακλής συμφώνησε με τον Ατρόμητο για το δανεισμό του αποτελεσματικού Μάριου Κωστούλα, όπως και με τον ίδιο για την παραμονή του. Όπως και με τον Καραντασιάδη, στο επόμενο δεκαήμερο επίκειται συζήτηση παραμονής με τον έμπειρο Κώστα Κασναφέρη. Για τον άξονα εκφράζεται αισιοδοξία για την παραμονή του Τάι που είναι ξεκάθαρο πως θα αποτελέσει βαρόμετρο μεσοεπιθετικά. Όπως και στις περιπτώσεις Ρεβυθόπουλου-Κυριακίδη, οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις και για τον Κώστα Παναγιωτούδη. Ελπίζουν βάσιμα να πετύχουν το... 3+1 για τον άξονα.

 

Προς παραμονή Ρόβας-Παπαδόπουλος

 

Επιθετικά ο Ηρακλής κράτησε τον πολύ καλό πέρσι Μηνά Πτηνόπουλο, τον Κριστιάνο Μεντί από τον οποίο περιμένει πολλά και τον Βασίλη Αμαραντίδη που έχει δείξει (και στο παρελθόν) ικανός να βοηθήσει. Εξ αρχής όλα τα δεδομένα έδειχναν ανανέωση και με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, που αναμένεται να ανακοινωθεί. Στην περίπτωση του Χρήστου Ρόβα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγή δεδομένων και από τη σημαντική διαφορά στις πρώτες συζητήσεις, οι δύο πλευρές οδεύουν σε (πολύ σημαντική) συμφωνία ανανέωσης. 

 

Από την έντυπη έκδοσης της Metrosport

X