ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προτίμηση Αρη σε Ντάνι Καστεγιάνο!

Προτίμηση Αρη σε Ντάνι Καστεγιάνο!

Οπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ο Ισπανός μπακ έχει προβάδισμα, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν λάβει τις οριστικές τους αποφάσεις

Ο Ντάνι Καστεγιάνο κερδίζει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, τον Τομ Πιρς όσον αφορά το πρόσωπο, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός αμυντικός φαίνεται πως συγκεντρώνει τα περισσότερα, θετικά στοιχεία και οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις προσεχείς ώρες.

 

Μέχρι, χθες, η μάχη εξελισσόταν μεταξύ του νεαρού Αγγλου της Λιντς και του συναδέλφου του της Λας Πάλμας. Οι εκτιμήσεις έκλιναν περισσότερο προς τον Καστεγιάνο, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο (ανήκει στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ως τον Ιούνιο του 2020), ωστόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ώστε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» του Αρη.

 

Στην Αλκμήνης, πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τα στοιχεία, που θέλει η τεχνική ηγεσία, ενώ και οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του, βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τα παραπάνω στοιχεία τον χρίζουν φαβορί, προκειμένου να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο κατά τη διάρκεια των επόμενων 24ωρων θα φανεί, εάν τελικά ο Ισπανός υπογράψει και έρθει στο «Κλ. Βικελίδης».

 

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν καιρό τώρα τον καταλληλότερο οπισθοφύλακα και η λίστα με τους υποψηφίους είναι «χαοτική», καθώς οι ατζέντηδες δεν σταματούν να στέλνουν πελάτες τους, όσο βλέπουν ότι δεν ανακοινώνεται κάποια συμφωνία. Πάντως, ο χρόνος μετρά αντίστροφα, καθώς ήδη έχουν χαθεί ολόκληρες εβδομάδες και στο ρόστερ βρίσκεται μόνος ένας ποδοσφαιριστής, που δεν είναι άλλος από τον Μιχάι Κορχούτ.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/7)

 

X