ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτη προπόνηση για Ολαϊτάν, πότε θα είναι 100% έτοιμος

Πρώτη προπόνηση για Ολαϊτάν, πότε θα είναι 100% έτοιμος

Ο Νιγηριανός επιθετικός έδωσε το παρών στην προπόνηση του Απόλλωνα, γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και προπονήθηκε κανονικά

Ο Μάικλ Ολαϊτάν είναι ως γνωστόν από τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα «κοκκινόμαυρα». 

 

Ο Νιγηριανός φορ έδωσε το παρών στο γήπεδο, γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες (αρκετούς βέβαια τους ήξερε απί την κοινή θητεία τους στη Βέροια, όπως π.χ. τον Γεωργιάδη, τον Αμαραντίδη, τον Σαμαρά, τον Καλογέρη) και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Εδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση και υπολογίζεται ότι σε δύο εβδομάδες περίπου θα είναι απόλυτα έτοιμος. 

 

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Τσουμάνης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό στο γυμναστήριο του γηπέδου, ενώ δεν προπονήθηκαν για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Καλαϊτζίδης (ελαφρές ενοχλήσεις στο γόνατο) και Παντελής Θεολόγου (μαγνητική στον προσαγωγό). Αμφότεροι ήταν παρόντες στην προπόνηση, ενώ απουσίαζε ο Αλέξανδρος Καλογέρης, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στο μετεγχειρητικό στάδιο.

 

X