ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρώτη δύναμη στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να γίνει εικόνισμα ο Ιβάν»

«Πρώτη δύναμη στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να γίνει εικόνισμα ο Ιβάν»

Το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη έπλεξε ο Στράτος Γιδόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και άλλοτε διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ, Στράτος Γιδόπουλος και έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, αν και οπαδός της ΑΕΚ όπως αυτοχαρακτηρίστηκε και άπαντες γνωρίζουν πως έτσι είναι, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για όσα κατέθεσε στη δίκη του Koriopolis: «Αυτό που είπα ότι από αυτά που κυκλοφορούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα για το ποδόσφαιρο το 80% είναι υπερβολές. Μπήκαν νέοι παράγοντες τα τελευταία χρόνια που δεν είχαν σχέση με το άθλημα και για να έχουν προβολή, προχωρούσαν σε δηλώσεις για πράγματα που δεν ήξεραν και ήταν υπερβολικοί. Πόσοι από αυτούς δεν πήραν τα λόγια τους πίσω; Βεβαίως και υπάρχουν στημένα παιχνίδι, όχι όμως στον υπερθετικό βαθμό που παρουσιάζεται. Αυτό είπα. Στέλνει κατά καιρούς φακέλους η UEFA, όμως, δεν αποδεικνύεται».

 

Για τον ΠΑΟΚ και τις ψυχρές σχέσεις του με τον Μελισσανίδη: «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνετε εικόνα τον Ιβάν Σαββίδη. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κοιτά τα συμφέροντα της ομάδας του. Ο κ. Σαββίδης πήρε έναν ΠΑΟΚ που παρέπαιε και τον έκανε πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Έχει το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα και με βάση το υλικό θεωρώ ότι θα έπρεπε να αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο».

 

X