ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόθεση Μαρκόπουλου-Γουλιέλμου για ρόστερ με ελληνική βάση

Πρόθεση Μαρκόπουλου-Γουλιέλμου για ρόστερ με ελληνική βάση

Χαραλαμπόπουλος, Μαυροειδής, Μουράτος και Παπαντωνίου στις προτεραιότητες του Αρη

 

 

Ο Αρης βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο μονοπάτι και ο χρόνος δεν κυλάει πλέον υπέρ του. Εχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και τουλάχιστον στο αγωνιστικό πλάνο δεν έχει προχωρήσει κάτι ουσιαστικά.

 

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος περνάει ατέλειωτες ώρες στο Αλεξάνδρειο με σκοπό να βρει τους κατάλληλους παίκτες και να τους προτείνει στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Αρης, Δημήτρη Γουλιέλμο. Ο τελευταίος μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά πιστεύει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη μέχρι τέλος Αυγούστου.

 

 

Ο Αρης, πάντως, θέλει μια ομάδα με ελληνικό κορμό και αμερικάνικες προσθήκες ανάλογα με την εξέλιξη στο θέμα του ban. Αυτό σημαίνει πως ο Λευτέρης Μποχωρίδης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της «κιτρινόμαυρης» πλευράς θα μείνει στο Αλεξάνδρειο, αν και τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι εναντίον του Αρη.

 

 

Επίσης, ο Δημήτρης Φλιώνης αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για τον Αρη και ο Μαρκόπουλος θέλει με κάθε τρόπο την παραμονή του, όπως επίσης υπάρχει και ο Βασίλης Χρηστίδης στη γραμμή των ψηλών. Οπότε γίνεται αντιληπτό πως υπάρχουν πολλά κενά στο ρόστερ, εκτός από αυτούς τους παίκτες, που πρέπει να καλυφθούν με βάση τα χρήματα που θα έχει ο προπονητής στη διάθεσή του. Χωρίς την άρση του ban το μπάτζετ τοποθετήθηκε στα 500.000 ευρώ, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως μέχρι τον Αύγουστο το απαγορευτικό θα έχει αρθεί. Ηδη, όμως έχουν μπει οι επόμενοι στόχοι από την ελληνική αγορά. Εκτός από το Θόδωρο Ζάρα, που πάει προς τον Ηρακλή, στα ραντάρ του Αρη έχουν μπει ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Βασίλης Μουράτος και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

 

Και οι τρεις παίκτες είναι διαθέσιμοι και ανοικτοί στην πιθανότητα να αγωνιστούν στο Αλεξάνδρειο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει προσέγγιση και με τον Νώντα Παπαντωνίου. Οι παραπάνω στόχοι σχετίζονται με την πρόθεση της ομάδας να έχει έναν ελληνικό κορμό, που έχει εμπειρία στο ελληνικό Πρωτάθλημα και μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της επόμενης σεζόν.

 

 

Φυσικά, ο πολύπειρος Σούλης Μαρκόπουλος,γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι υπήρχαν δυσκολίες στο εγχείρημα που ανέλαβε, θέλει να προχωρήσει τον προγραμματισμό και να αρχίσει να δημιουργεί μια βάση, περιμένοντας τις εξελίξεις στα μέτωπα που δεν περνάνε από τα χέρια του.
Και επειδή το ζήτημα των ban δεν σχετίζεται με τις μεταγραφές των Ελλήνων, υπάρχει μια συνεχής αναζήτηση από την ελληνική αγορά με τους παίκτες που θέλει ο κόουτς του Αρη, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι μπορεί να έρθουν και ποιοι όχι στο Αλεξάνδρειο.

 

 

Επίσης, και ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλει από την πλευρά του να κάνει πράξη κάποιες δυνατές μεταγραφές για να δείξει ότι υπάρχει και πλάνο και δυνατότητα υλοποίησής του πλάνου για την επόμενη σεζόν.

 


Με λίγα λόγια, η εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να έχει κάποιες εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού και ο κόσμος περιμένει να δει μεταγραφές για τη νέα σεζόν, αλλά και το ρόστερ έχει σημαντικές ελλείψεις.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (21/7)

 

 

X