ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτες σκέψεις σχεδιασμού και αναμονή για πληρωμές

Πρώτες σκέψεις σχεδιασμού και αναμονή για πληρωμές

Οι πρώτες σκέψεις για τον Απόλλωνα της νέας περιόδου έχουν αρχίσει από τη στιγμή που η φετινή ουσιαστικά έχει τελειώσει τουλάχιστον από πλευράς στόχων

Επίσημα το «ταμείο» θα γίνει βέβαια μετά τις 5 Μαΐου και τον εντός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό. Όμως με βάση και την απόφαση της εφαρμογής της αναδιάρθρωσης, ήδη αρχίζουν οι πρώτες σκέψεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο που σίγουρα – εφόσον ισχύσουν τα υπεσχημένα από πλευράς Πολιτείας- θα είναι πιο ευοίωνη. Όχι μόνο για τον Απόλλωνα, αλλά για όλους τους συλλόγους της νέας κατηγορίας που θα δημιουργηθεί.

 

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, θεωρείται βέβαιο ότι θα παραμείνει ένας βασικός κορμός, όμως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και ποιοτικές προσθήκες με στόχο τον πρωταθλητισμό. Φυσικά, μέρος του μπάτζετ αναγκαστικά θα διατεθεί και στην τακτοποίηση παλαιότερων εκκρεμοτήτων από πλευτράς της διοίκησης.

 

Αναμονή για πληρωμές

 

Εντωμεταξύ στη χθεσινή προπόνηση, από πλευράς της διοίκησης ειπώθηκε πως θα γίνει πληρωμές τη σημερινή ημέρα, για να περάσουν τοι ποδοσφαιροστές τις γιορτές του Πάσχα όσο πιο ήρεμα γίνεται.

 

Οι εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά τον τομέα των πληρωμών πάντως υπάρχουν ακόμη και μένει να φανεί πώς θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Στο πρόγραμμα των προπονήσεων, μετά τη σημερινή θα δοθεί ρεπό για τέσσερις μέρες.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X