ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτες σκέψεις Παντελίδη για ΟΦΗ

Πρώτες σκέψεις Παντελίδη για ΟΦΗ

Με φιλοσοφία... Ευρώπης μπαίνει και στο ελληνικό Πρωτάθλημα ο Αρης

Η πίκρα από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μόλντε δεν έχει κοπάσει, παρότι έχουν περάσει κάμποσα 24ώρα. Η ζωή όμως συνεχίζεται και στον Αρη είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά, την πρόκληση του νέου Πρωταθλήματος που για τους κιτρινόμαυρους αρχίζει με εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.

 

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Κρητικούς αρχίζει σήμερα, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν “γεμάτοι” μετά από το 48ώρο ρεπό (σ.σ. Κυριακή, Δευτέρα) που τους έδωσε ο Σάββας Παντελίδης. Ο Ελληνας προπονητής θα αρχίσει να φανερώνει τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, διατηρώντας πολλά από τα στοιχεία που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με τη Μόλντε. Αρχικά αυτό που θα περιμένει είναι η ίδια αγωνιστική νοοτροπία, η αποφασιστικότητα και η πλήρης προσήλωση στο πλάνο που κατέστρωσε. Σαφώς και τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά, όπως και οι συνθήκες. Δεν παύει ωστόσο να θέλει να δει την ίδια φιλοσοφία που είδε στην Ευρώπη να βγαίνει και στο Πρωτάθλημα.

 

Αγωνιστικά τώρα, δεν αναμένεται να αλλάξει και πολλά. Με εξαίρεση τον τραυματία Βέλεθ εξάλλου μπορεί να υπολογίζει σε όλο του το υλικό. Τον Ισπανό είναι δεδομένο ότι θα αντικαταστήσει ο Γιώργος Δεληζήσης μετά και την εμφάνισή του στο ματς με τη Μόλντε. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα θα είναι ελάχιστες κι αφορούν κυρίως την τριάδα πίσω από τον επιθετικό, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές (βλ Λάρσον) δείχνουν ακόμη εκτός ρυθμού.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X