ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι πρώτες ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό και ο προπονητής διετίας

Οι πρώτες ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό και ο προπονητής διετίας

Η επισημοποίηση των συμφωνιών είναι θέμα χρόνου με τα... βαριά χαρτιά, ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία για δύο προπονητές από το «πάνω ράφι»

Οι πρώτες ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό είναι γεγονός. Η διοίκηση άρχισε τις συζητήσεις για το πλάνο της νέας σεζόν και προχωρά σε συμφωνίες με δύο βαριά «χαρτιά».

 

Τα «λιοντάρια» ανανεώνουν τη συνεργασία τους με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τους Ομπόσου και Γκούρτσα, οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα του Πανσερραϊκού και τη νέα περίοδο. Η επισημοποίηση είναι θέμα χρόνου...

 

Ταυτόχρονα, άνοιξε ο κύκλος των συζητήσεων για το θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, δύο είναι τα ονόματα, τα οποία παίζουν από το «πάνω ράφι» για την ομάδα των Σερρών. Αλλωστε, θέλουν τη νέα σεζόν να διεκδικήσουν την άνοδο και ο προπονητής, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, θα είναι με πλάνο διετίας.

 

Σαφώς και δεν τους άφησε απαρατήρητη η παρουσία του Ηλία Εγγονίδη, με τον οποίο η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού, αλλά η επιδίωξη τους είναι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο.

 

Τέλος, οι «κόκκινοι» έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους και στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Αλλωστε, οι αθλητικές εγκαταστάσεις εξακολουθούν να αποτελούν προτεραιότητα. «Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν πει ότι θα βοηθήσουν για τα στρέμματα», υποστηρίζουν στον Πανσερραϊκό και περιμένουν την εκλογική διαδικασία.

 

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X