ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Πρωτεργάτης στον αγώνα για τη Μακεδονία ο κόσμος του ΠΑΟΚ» (aud)

«Πρωτεργάτης στον αγώνα για τη Μακεδονία ο κόσμος του ΠΑΟΚ» (aud)

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε για το συλλαλητήριο που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Δικεφάλου για τη Μακεδονία και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ηχηρό μήνυμα για την Μακεδονία θα δώσει ο λαός του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε ότι το συλλαλητήριο γίνεται αποκλειστικά και μόνο για το όνομα της Μακεδονίας ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί κανείς να προσάψει τίποτα στον Ιβάν Σαββίδη.

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας: «Περιμένουμε το συλλαλητήριο με χαρά. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πρωτεργάτης και θα δώσει ένα βροντερό μήνυμα για την Μακεδονία. Θα πρέπει όλοι να είμαστε εκεί. Δεν μπορεί να προσάψει κανείς στον κ. Σαββίδη κάτι. Αυτό που κάνει είναι να μεγαλώνει τον σύλλογο του ΠΑΟΚ. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι το συλλαλητήριο γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την Μακεδονία. Είναι ξεκάθαρη η ανακοίνωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

 

Tο παιχνίδι με τον Αστέρα: «Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση αλλά πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Δείξαμε τι ομάδα διαθέτουμε. Πιστεύω ότι με το 2-0 έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει να πάρει τη νίκη και στην Τρίπολη και να αποδείξει ότι έχει την καλύτερη ομάδα».

X