ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προτεραιότητα στον κόουτς

Προτεραιότητα στον κόουτς

Στον Άρη στο χτίσιμο της νέας χρονιάς δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στην παραμονή του κόουτς Βαγγέλη Αγγέλου

Στον Αρη έπιασαν ήδη δουλειά για την επόμενη χρονιά και δε θέλουν να χρονοτριβήσουν. Χθες, υπήρξε συνάντηση μακράς διαρκείας ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Χάρη Παπαγεωργίου, με σκοπό να τρέξει σε πρώτη φάση ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης αλλά και ο πρόεδρος, θεώρησαν σκόπιμο να κάνουν το καλύτερο που μπορούν σε όλα τα επίπεδα και να βάλουν τα θεμέλια για μια πολύ δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς. Φυσικά, εκτός από το οικονομικό κομμάτι, που είναι και το πιο νευραλγικό για την επιβίωση της ΚΑΕ, θα πρέπει να καταστρωθεί και το αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη χρονιά.

 

Η διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου κι έτσι τέθηκε ως προτεραιότητα η παραμονή του. Δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα μια συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, ώστε να προχωρήσει το θέμα. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ πάντως πιστώνουν στον Χαλκιδαίο προπονητή την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές.

 

Το πρώτο βήμα σε σχέση με τον αγωνιστικό σχεδιασμό λοιπόν θα πρέπει να είναι η παραμονή Αγγέλου. Στη συνέχεια θα γίνουν επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν ενώ δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

 

Από εκεί και πέρα, μπήκαν οι πρώτες συντεταγμένες για το μπάτζετ, αφού με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα της, η ΚΑΕ Αρης θα κινηθεί σε πολύ αυστηρά πλαίσια. Μάρκετινγκ, ρόστερ και πολλά άλλα ζητήματα απασχόλησαν τους δυο άνδρες σε συνεργασία πάντα με τον Παναγιώτη Καπάζογλου, αλλά και τον Τάσο Μωϋσιάδη. Φυσικά, κάθε ημέρα που περνάει θα υλοποιείται το πλάνο βήμα-βήμα, με σκοπό ο Αρης να παρουσιαστεί όσο πιο άρτια προετοιμασμένος για την επόμενη χρονιά και να μην ξαναζήσει μια χρονιά σα τη φετινή!

 

Στο μεταξύ χθες φίλος της ομάδας παρέθεσε δείπνο στον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες που χαλάρωσαν μετά το τέλος μιας εξαιρετικά πιεστικής σεζόν. Παρόντες ήταν ακόμη το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Τάσος Μωυσιάδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ζεϊμπέκης.

 

*Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπάσκετ του Αρη, που φιλοξένησε στους χώρους του το Προξενικό Σώμα Θεσσαλονίκης.

X