ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προτάθηκαν Κλέιτον και Χουάντερσον

Προτάθηκαν Κλέιτον και Χουάντερσον

Στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας βρίσκονται τα ονόματα των δύο Βραζιλιάνων οι οποίοι έχουν πλούσια εμπειρία από Ελλάδα

Δύο ακόμα ονόματα προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων, η οποία περιλαμβάνει, πλέον, τα ονόματα των Σίλβα Κλέιτον και Χουάντερσον. Ο πρώτος αποτελεί new entry, ενώ για τον δεύτερο σάς είχε προϊδεάσει η «Μ» από την περασμένη εβδομάδα. Αμφότεροι, είναι υπό εξέταση και, επί του παρόντος, δεν υπάρχει ούτε θετική, αλλά ούτε και αρνητική κρίση.

 

Ο Κλέιτον αγωνίζεται στην Ουμρανίγεσπορ (Β’ κατηγορία Τουρκίας), ωστόσο πρόκειται να μείνει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες και εμφανίζεται θετικός σε επιστροφή του στην Ελλάδα. Το κασέ του δεν κρίνεται απαγορευτικό, ενώ μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 31 συμμετοχές και ένα γκολ.

 

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος με μακρά θητεία και σε ελληνικές ομάδες είναι μεταξύ των αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν προταθεί για το κέντρο του Αρη, καθώς είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί δεκάρι, κατά προτίμηση από την ξένη αγορά.

 

Οσον αφορά τον –επίσης – Βραζιλιάνο Χουάντερσον, επανέρχεται στην επικαιρότητα των Θεσσαλονικέων, καθώς είχε απασχολήσει έντονα και το περασμένο καλοκαίρι. Προ ημερών, η «Μ» ενημέρωσε ότι η περίπτωσή του θα απασχολήσει, εκ νέου, τη στιγμή που δεν αποκλείεται να κάνει συζητήσεις και με τη νυν ομάδα του, τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Ο ατζέντης και των δύο διατηρεί καλές σχέσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ίσως να μην είναι οι μοναδικοί που απασχολήσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Κλέιτον, όσο και ο Χουάντερσον έχουν πατήσει τα 35 χρόνια. Οι παραστάσεις από Ελλάδα είναι συνεχείς, ωστόσο ουδείς γνωρίζει, προς το παρόν, αν η ηλικία τους (και όχι τόσο κασέ τους), μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα.

 

 

X