ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Πρόταση ΠΑΟΚ σε Σπόρτινγκ για Μίσιτς

Ο Δικέφαλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Κροάτη μέσο

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο γνωρίζει πολύ καλά τον 24χρονο Κροάτη μέσο Γιόζιπ Μίσιτς από την κοινή τους θητεία στην Ριέκα. Για αυτό τον λόγο, όπως γράφτηκε και χθες σε πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης εισηγήθηκε την απόκτησή του, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει ο παίκτης.

 

Ο Μίσιτς έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα έως το 2022, όμως η πρόταση του ΠΑΟΚ αφορά την απόκτηση του Μίσιτς αρχικά με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και στην συνέχεια με οψιόν αγοράς. Ο Μίσιτς έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα από την αρχή της φετινής σεζόν και μόλις σε 10 παιχνίδια, το 2018. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του στην Σπόρτινγκ, δίνει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να τον διεκδικήσει με τις προοπτικές που αναφέραμε.

 

Ο παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπράνκο, δέχεται να έρθει στην Τούμπα, αρκεί να τα βρουν οι δύο ομάδες.

 

Για αυτό τον λόγο ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Μίσιτς και άμεσα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Οι Πορτογάλοι δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό στον ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν.

X