ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόταση ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια στο Καυτανζόγλειο

Πρόταση ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια στο Καυτανζόγλειο

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έστειλαν χθες Τετάρτη (11/10) επίσημο αίτημα στην διοίκηση του Σταδίου

 

Η βασική επιθυμία του επίσημου ΠΑΟΚ για να μετακομίσει η ποδοσφαιρική ομάδα στο Καυτανζόγλειο υλοποιείται από χθες Τετάρτη (11/10) με τον πλέον επίσημο τρόπο.

 

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έστειλαν χθες επίσημο αίτημα στην διοίκηση του Καυτανζογλείου, σύμφωνα με το οποίο ζητούν την χρήση του γηπέδου για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Για την ακρίβεια και σύμφωνα με το περιεχόμενο του εγγράφου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά την χρήση του Καυτανζογλείου για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Η προοπτική είναι να αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή της νέας Τούμπας από τον Μαϊο του 2018 και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θέλει να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων του στο τέλος της σεζόν.

 

Ο ΠΑΟΚ ζητά να έχει το δικαίωμα της χρήσης και για τρίτο χρόνο, εφόσον απαιτηθεί στην περίπτωση κατά την οποία δεν θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου. Με αφορμή και την χθεσινή επίσημη δήλωση του Σαββίδη για το νέο γήπεδο, η εξέλιξη την οποία περιγράφουμε, δείχνει και την ουσία του θέματος.

X