ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η πρόταση 4.5 εκ. ευρώ της Πόρτο για Πασχαλάκη και ο Ολιβέιρα

Η πρόταση 4.5 εκ. ευρώ της Πόρτο για Πασχαλάκη και ο Ολιβέιρα

Τη στιγμή που οι παίκτες του Δικεφάλου προπονούνται στο Χορστ στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τρέχουν οι εξελίξεις σε άλλα σημαντικά «μέτωπα».

Από προχθές το βράδυ κυκλοφορεί η πληροφορία πως η Πόρτο θέλει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Θέλει να ενισχυθεί κάτω από τα γκολποστ, ο υψηλόσωμος πορτιέρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία παρακολούθησης και ήδη έγινε η πρώτη κίνηση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Οπόρτο, που δεν επιβεβαιώνονταν από τον Δικέφαλο, η διοίκηση της Πορτογαλικής ομάδας κατέθεσε ήδη πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Πασχαλάκη.

 

Η πρόταση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές απορρίφθηκε από τους επιτελείς του Δικεφάλου. Θυμίζουμε πως η ρήτρα στο συμβόλαιο του Πασχαλάκη, ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή η Πόρτο, με την πρόταση που κατέθεσε και απορρίφθηκε, καλύπτει σχεδόν τα μισά χρήματα.

 

Δεν έγινε γνωστό εάν οι διοικούντες της Πόρτο, επανέλθουν με νέα πρόταση για τον ικανότατο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

 

Σενάρια και για Ολιβέιρα

 

Την ίδια στιγμή κυκλοφόρησαν και σενάρια σύμφωνα με τα οποία, παράλληλα με την πρόταση που έκανε η Πόρτο στον ΠΑΟΚ για τον Πασχαλάκη, «πέφτει» στο τραπέζι και η περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τα σενάρια, εάν η Πόρτο και ο ΠΑΟΚ τα βρουν για τον Πασχαλάκη, τότε θα συζητηθεί και το θέμα της παραχώρησης του Ολιβέιρα, ακόμη και με την μορφή του δανεισμού, καθώς ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το καλοκαίρι του 2021.

X