ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρώτα θα γίνει η νέα Τούμπα και μετά θα τεθεί θέμα Εθνικής

Πρώτα θα γίνει η νέα Τούμπα και μετά θα τεθεί θέμα Εθνικής

Βιαστικά είναι τα σενάρια περί Τούμπας και Εθνικής ομάδας που έχουν μια σωστή βάση αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη σημαντικά θέματα

Βιαστικά είναι τα σενάρια περί Τούμπας και Εθνικής ομάδας. Αρχίζουν από μία σωστή βάση (εντός ΕΠΟ υπάρχει συζήτηση για το αν πρέπει το Καραϊσκάκη να παραμείνει έδρα της Εθνικής ανδρών ή θα πρέπει α επιλεγεί κάποιο άλλο γήπεδο), αλλά δεν λαμβάνουν υπόψη μία πολύ σοβαρή παράμετρο.

 

Στο ιδανικό σενάριο, το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2020. Η συζήτηση, όμως, για την έδρα της Εθνικής αφορά στα προκριματικά του EURO τη διετία 2018-2020.

 

Άρα δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στα υποψήφια γήπεδα. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν δεν λαμβανόταν η απόφαση για ανακατασκευή της.

 

Η διοίκηση Γραμμένου δεν μπορεί να πάρει απόφαση για κάποια επόμενη διοργάνωση, αφού η θητεία της ολοκληρώνεται το 2020. Αν εκλεγεί εκ νέου και είναι έτοιμη η νέα Τούμπα το 2020, από τη στιγμή μάλιστα που θα είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, τότε θα είναι όχι απλά υποψήφια για έδρα της Εθνικής, αλλά μάλλον και το φαβορί.    

X