ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, έτσι οπλίζουν τα χέρια των χούλιγκαν»

«Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, έτσι οπλίζουν τα χέρια των χούλιγκαν»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απαντά μέσω του Metropolis 95.5 στην τοποθέτηση Καραπαπά.

Την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκάλεσε η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League περί «αστυνομικών-υπαλλήλων».

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απάντησε επίσημα μέσω ανακοίνωσης, ενώ και ο πρόεδρός της Θεόδωρος Τσαϊρίδης τοποθετήθηκε σχετικά στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

«Είναι προσβλητικό και υποτιμητικό να χαρακτηρίζονται οι αστυνομικοί ως υπάλληλοι της όποιας ΠΑΕ. Οι αστυνομικοί εκτελούν συγκεκριμένα καθήκοντα. Όταν κάποιοι μπαίνουν σε διαδικασία να πυροδοτούν το κλίμα και να χαρακτηρίζουν τους αστυνομικούς ως υπαλλήλους πώς θα διορθωθεί αυτή η αρρωστημένη κατάσταση; Ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, εφαρμόζουμε τον νόμο. Αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτό, τι να κάνουμε; Αν για κάποιους είμαστε τσίρκο επειδή εφαρμόσαμε τον νόμο, λυπάμαι πολύ αν βλέπουν έτσι τα πράγματα. Πυροδοτούν το κλίμα τέτοιες τοποθετήσεις. Φτάσαμε σε σημείο να γίνονται κάθε τρεις και λίγο επεισόδια. Αντί να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν το κλίμα και να τα βρουν μεταξύ τους, δυστυχώς πυροδοτούν το κλίμα. Όταν οι παράγοντες χαρακτηρίζουν έτσι τους αστυνομικούς, φανταστείτε πώς μας βλέπουν οι οπαδοί και οι χούλιγκαν των ομάδων. Μας στοχοποιούν, οι ίδιοι οπλίζουν τα χέρια των χούλιγκαν. Πρέπει να μπει ένα μέτρο σε όλα αυτά. Δεν είναι δυνατόν να λέει ο καθένας ό,τι θέλει και ειδικά για την αστυνομία, η οποία είναι ένας θεσμός. Είναι λυπηρό το φαινόμενο τέτοιοι άνθρωποι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ο ρόλος τους είναι να δίνουν το σωστό παράδειγμα», δήλωσε ο κ. Τσαϊρίδης.

 

Ακούστε όσα είπε ο Θόδωρος Τσαϊρίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X