ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με την Δόξα

Πρόστιμο στον Άρη για το παιχνίδι με την Δόξα

Με επιπλέον πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ''κιτρινόμαυροι'' για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας

 

Με επιπλέον πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε ο Άρης μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

 

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση του είχε επιβληθεί πρόστιμο 1.000 ευρώ αρχικά.

 

Αναλυτικά:

 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Α) ΚΗΡΥΣΣΕΙ απαράδεκτη την απο 30/12/2017 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, που ασκήθηκε κατά της εγκαλουμένης, καθ’ ο μέρος της αφορά: α) στο άναμμα 2 από τους 3 πυρσούς και β) στη ρίψη 1 κροτίδας. Β) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη τέλεσε τις κάτωθι αποδιδόμενες σε αυτή, με την ανωτέρω πειθαρχική δίωξη, πειθαρχικές παραβάσεις: i) της εκφώνησης υβριστικών συνθημάτων και ii) του ανάμματος 1 επιπλέον πυρσού, για τις οποίες είχε, κατά συρροή, ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, που διεξήχθη την 10/12/2017. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε αυτή τις κάτωθι χρηματικές ποινές: 1. ποσού 500€ για την 1η ως άνω πράξη της και 2. ποσού 200€ για τη 2η ως άνω πράξη της. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ γι’ αυτή συνολική χρηματική ποινή ποσού (500+100=) 600€».

X