ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Προσπάθεια και σκληρή δουλειά για έναν Μακεδονικό πρωταγωνιστή»

«Προσπάθεια και σκληρή δουλειά για έναν Μακεδονικό πρωταγωνιστή»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά στο metrosport.gr μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Μακεδονικού.

Στον πολύπειρο Ανδρέα Παντζιαρά ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού η διοίκηση των «πρασίνων».

 

Μετά την περσινή αξιόλογη πορεία του με τον Άρη Παλαιοχωρίου και την προπέρσινη παρουσία του στον Τηλυκράτη Λευκάδας, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο 43χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία των «πρασίνων» με στόχο να εμφυσήσει στην ομάδα το πνεύμα του νικητή και μέσα από τη δουλειά του με τους ποδοσφαιριστές να οδηγήσει τον σύλλογο στο μονοπάτι των επιτυχιών.

 

Με δηλώσεις του στο metrosport.gr, ο Ανδρέας Παντζιαράς κατέθεσε τα συναισθήματά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τους στόχους του με την ομάδα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία που ξεκινά με τον Μακεδονικό. Θα εργαστώ σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμο να κάνουμε τον Μακεδονικό πρωταγωνιστή μέσα και από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών. Ευχαριστώ τον κ. Ανδρώνη και τους συνεργάτες του για την πρόταση που μου έκαναν και την αποδέχθηκα με χαρά. Αυτό που μένει είναι να βάλουμε δουλειά, τεχνογνωσία και ικανότητα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Παντζιαράς.

X