ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προσοχή! Άλλη μία παγίδα σήμερα στην Τούμπα…

Προσοχή! Άλλη μία παγίδα σήμερα στην Τούμπα…

Ο Αρις Νικολάκης γράφει για το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ και τον στόχο της διατήρησης του Δικεφάλου στην κορυφή.

Ποια Λάρισα; Ποιος Αλέξης Κούγιας επί του παρόντος; Ποια ΑΕΚ; Ποιος Δημήτρης Μελισσανίδης επί του μέλλοντος; Αυτός ο ΠΑΟΚ (κι ο Ιβάν Σαββίδης) μόνον τον κακό, τον στραβό και τον ανάποδο εαυτό του πρέπει να φοβάται…

  

Με όλον τον οφειλόμενο σεβασμό μας στις συγκεκριμένες αναφορές μας, πιστεύουμε και μάλιστα, ακράδαντα πως αυτός ο ΠΑΟΚ είναι σήμερα η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Δίχως να λέμε, πως γοητεύει με την μπάλα που παίζει. Απλά λέμε πως επελαύνει με την μπάλα που παίζει. Παίζει την καλύτερη μπάλα. Κι επειδή όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε… Ο ΠΑΟΚ εκ των αποτελεσμάτων του μέχρι και σήμερα κρίνεται ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα.

  

Κύριο… Πρωταρχικό… Αποκλειστικό μέλημα όλων, μα όλων ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αφ’ ενός μεν η διατήρηση αυτής της διαφοράς του. Κι αφ’ ετέρου η αύξηση της. Προς τούτο όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ οφείλουν να μην διαθέτουν μήτε κατ’ ελάχιστον αυτιά και μάτια για οτιδήποτε άλλο….

  

Τι είπαν στη Λάρισα; Τι έκανε ο Αλέξης Κούγιας; Τι λέει η ΑΕΚ; Τι κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Ας  που κι ας κάνουν ό,τι φρονούν. Δικαίωμα τους. Ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα τους. Για όλους, μα όλους ανεξαιρέτως στον ΠΑΟΚ σημασία έχει τι λένε αυτοί και τι κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Μέχρι σήμερα ό,τι λένε κι ό,τι κάνει έφεραν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Τον κατέστησαν κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Τον διαμόρφωσαν σε φαβορί για τον τίτλο!

  

Γιατί λοιπόν, να ασχολούνται ή να ασχοληθούν με αλλότρια; Γιατί να οδηγηθούν σε στείρες αντιπαραθέσεις; Γιατί να αλλάξουν πορεία; Κι από τα έργα μέσα στο γήπεδο, να προχωρήσουν σε λόγια έξω; Γιατί;

  

Είναι ηλίου φαεινότερο πως η ανωτερότητα επί του παρόντος, του ΠΑΟΚ εξηγείται με την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση, την προσήλωση και την συντεταγμένη πορεία όλων, μα όλων ανεξαιρέτως στην Τούμπα. Αυτά τα «υλικά» και φυσικά η σώφρονα διαχείριση τους από διοικητική και τεχνική ηγεσία βγάζουν τη συνταγή της επιτυχίας του.

  

Σαφής στόχος των αντιπάλων του είναι, να χαλάσει αυτή η συνταγή. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο και κάθε τρόπο για να το κάνουν. Δικαίωμα τους. Πόλεμος γίνεται. Μάχες δίνονται. Δικαίωμα τους να επιτίθενται. Δικαίωμα και του ΠΑΟΚ να αντεπιτίθεται προστατεύοντας τη συνταγή της επιτυχίας του. Το κακό γι’ αυτούς και το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι η μπάλα που παίζει στα γήπεδα. Με αυτήν αντεπιτίθεται. Ως εκ τούτου κι όλοι οι απέναντι του προσπαθούν με μέσα πάνω και κάτω από το τραπέζι,  να τον βγάλουν από το γήπεδο, για να μην παίζει εκεί μπάλα.

    

Έτσι σκορπούν παντού παγίδες. Θεωρώντας όμως, πως έχουν γνώσιν οι φύλακες του ΠΑΟΚ… Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα αποφύγει και τη σημερινή στην Τούμπα! Κάνοντας συνάμα και μια ακόμη επίδειξη ισχύος στο γήπεδο!

  

ΥΓ1: Μας κρατούν στο σκοτάδι για το θέμα με την ΠΓΔΜ. Φοβούνται το φως στην Ελλάδα. Όταν θα κάνει ξαστεριά, τι θα κάνουν;

X