ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προσγειώνεται στην κορυφή με νίκη επί της Καλλιθέας

Προσγειώνεται στην κορυφή με νίκη επί της Καλλιθέας

Η προετοιμασία από την Μπόκα μέχρι σήμερα και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Σπανός στο παιχνίδι με την Καλλιθέα (15:00, Metropolis 95,5)

Ο μεγαλύτερος… φόβος του Δημήτρη Σπανού είναι να μην δείξουν οι παίκτες του αποπροσανατολισμένοι από τον στόχο τους και φανεί ότι το μυαλό τους είναι ακόμη στην Μπόκα και το αξέχαστο βράδυ που έζησαν την περασμένη Τετάρτη. Γι’ αυτό εξάλλου με διάφορους παραλληλισμούς φρόντισε τις τελευταίες ημέρες να τους προσγειώσει –έστω και απότομα- στην καθημερινότητα και τη σκληρή πραγματικότητα της ομάδας.

 

Για τον Αρη προέχει η άνοδος. Ο αυτονόητος στόχος που έχει τεθεί για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.  Οτιδήποτε άλλο είναι περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Σήμερα (15:00, Metropolis 95,5) οι κιτρινόμαυροι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να προσγειωθούν… στην κορυφή και εκμεταλλευόμενοι με δική τους νίκη κόντρα στην Καλλιθέα το χθεσινό 0-0 στη Δράμα να πατήσουν ξανά στην κορυφή. Ο αντίπαλος είναι στα… μέτρα τους και εφόσον δείξουν ορέξεις σαν της πρεμιέρας, κόντρα στον Αιγινιακό, τότε δύσκολα θα μπορέσει η ομάδα του «Ελ Πάσο» να σταθεί εμπόδιο.

 

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Σπανός στην αρχική ενδεκάδα του Αρη είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.  Η μια αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ιντζόγλου να επανέρχεται δίπλα στον Μουμίν αφού το πλάνο με Νίκιτς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στα Τρίκαλα. Η δεύτερη αφορά τα άκρα της επίθεσης. Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Κάσσος τον θέτει εκτός πλάνων, με τον δραστήριο στα τελευταία παιχνίδια Μπαργκάν να παίρνει για πρώτη φορά φέτος τη φανέλα βασικού, κάνοντας με την παρουσία του πιο επιθετικό και πιο… εκρηκτικό τον Αρη από τις πτέρυγες.

X