ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι διοικούντες του «Αγιαξ της Ηπείρου» προσπαθούν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες παραμονής της ομάδας στη Super League

Στην κατάθεση προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Οι διοικούντες του «Αγιαξ της Ηπείρου» προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση ωστε να μην υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, την οποία ο ΠΑΣ δεν ψήφισε στο πρόσφατο Δ.Σ. της Super League.

 

Οι Γιαννιώτες προσπαθούν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να παραμείνουν στη Super League, ζητώντας τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων ομάδων της όπως συνέβαινε πριν την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

 
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.»

X