ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξανά στη Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι επενδυτές για τον Ηρακλή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξανά στη Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι επενδυτές για τον Ηρακλή

Οι εκπρόσωποι των επενδυτών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την ακίνητη περιουσία του Ημίθεου έρχονται στην πόλη τις επόμενες μέρες

Στα μέσα Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη αναμένονται οι εκπρόσωποι του fund που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ηρακλή, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95,5.

 

Οι εκπρόσωποι των επενδυτών έρχονται στην πόλη τις επόμενες μέρες, έχοντας στην ατζέντα τους και συζητήσεις με τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής. Αυτό μετέδωσε σήμερα στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95,5 ο Βασίλης Μάστορας. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της  είδησης για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Χορτατζήδων και της Μίκρας, την οποία είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος στο Metropolis 95,5.

 

Σε αυτές αναμένεται να συλλέξουν περαιτέρω πληροφορίες για το εγχείρημα αλλά και να έχουν περισσότερες επαφές που αφορούν το εν λόγω πρότζεκτ. Προτεραιότητά τους είναι να μιλήσουν αρχικά με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον σύλλογο, δηλαδή του Γυμναστικού.

 

Βέβαια, παρόμοια πρότζεκτ απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα για να πραγματοποιηθούν.

 

Ετσι μετά την πρώτη διευρενητική προσέγγιση, το ενδιαφέρον των επενδυτών προχωρά στο δεύτερο στάδιο. Βασικός άξονας του εγχειρήματος είναι η εξασφάλιση οικονομικής «αιμοδοσίας» για όλα τα τμήματα του Ηρακλή, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά. Σε διαφορετική περίπτωση, οι συζητήσεις δεν πρόκειται να προχωρήσουν.

 

Στην ουσία, δεν πρόκειται για ξεπούλημα αλλά μια ξεκάθαρη τεχνοκρατική προσέγγιση ώστε και το fund που θα βάλει τα χρήματά του να αποκομίσει κέρδος αλλά και συγχρόνως ο Ηρακλής να έχει και τους χώρους άθλησης αλλά και μία βιώσιμη λύση.

 

Το συγκεκριμένο fund που εκπροσωπεί Ασιατικά κεφάλαια έχει εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής και στην ανάπλαση του «Ελληνικού» και έχει πάρει ήδη 15% ποσοστό συμμετοχής στο έργο.

 

 

X