ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προπονείται μόνος του, επειδή δεν ανανεώνει στον Ολυμπιακό!  

Προπονείται μόνος του, επειδή δεν ανανεώνει στον Ολυμπιακό!  

Με την επιστροφή του από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, ο Ανδρέας Γιαννιώτης ενημερώθηκε πως θα προπονείται ατομικά και όχι στου Ρέντη

Εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

 

Ο διεθνής γκολκίπερ ενημερώθηκε πως δε θα προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στου Ρέντη και  πλέον ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο μέχρι νεωτέρας. Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έχει ενημερώσει για τους λόγους της συγκεκριμένης κίνησης, αλλά είναι προφανές ότι σχετίζεται με τη μη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Εδώ και καιρό η πλευρά του ποδοσφαιριστή (ατζέντηδες είναι οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης) βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία, όμως τελικά αυτή ναυάγησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό οφείλεται καθαρά στις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή.

 

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να «τιμωρήσει» με αυτό τον τρόπο τον Γιαννιώτη, επιβάλλοντάς του να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θέλει η ομάδα, κάτι που προσώρας δεν γίνεται δεκτό.  Τον παίκτη πάντως παρακολουθούν και σύλλογοι από το εξωτερικό, ενώ ο ίδιος έχει δικαίωμα από τώρα να διαπραγματεύεται με ομάδα της αρεσκείας του.

X