ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προπομπός της ελπίδας για τον Ηρακλή ο Θέος

Προπομπός της ελπίδας για τον Ηρακλή ο Θέος

Ουδείς γνωρίζει αν θα περπατήσει το θέμα σύμφωνα με τα βήματα που θα ορίσει ο Φώτης Θέος

Μου άρεσε ο χθεσινός πρωτοσέλιδος τίτλος της Metrosport. «Η ελπίδα επιστρέφει» ο οποίος φυσικά αναφέρεται στην επιστροφή των υποψήφιων επενδυτών, όπως γράφθηκε και παλαιότερα και διαψεύστηκε, τουλάχιστον σε κατ’ ιδίαν συζήτηση του γράφοντος με το σημερινό κονκλάβιο της διοικητικής και εξωδιοικητικής διαχείρισης των θεμάτων, γενικά, του Ηρακλή και εννοώ του ποδοσφαιρικού. Σε διαφορετική περίπτωση ουδέποτε η ελπίδα, τουλάχιστον στα τωρινά χρόνια, σάλπαρε και ξαναγύρισε στην γαλάζια Ιθάκη.

 

Διότι απλά ποτέ της δεν κόπιασε εξαρχής. Εκτός κι αν τη λοβιτούρα θεωρηθεί ελπίδα. Πολλοί αναγνώστες σίγουρα δεν κατάφεραν να συλλάβουν το νόημα της δημοσίευσης, εάν βέβαια διατυπώθηκε στο φύλλο όπως και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

 

Προχθές μετά την ανάρτησή της είδησης στο Facebook η πλειονότης των χρηστών εξέφρασαν την αμφιβολία της εγκυρότητά της εκτός ενός ο οποίος είχε αντιληφθεί, όπως και εγώ άλλωστε και το έγραψα, πως ο πρόεδρος του Γ.Σ. είχε εξαγγείλει εμμέσως πλην σαφώς, πριν έξι μέρες πάνω κάτω, το ενδεχόμενο αυτής της λύσης τονίζοντας σε συνέντευξή του:

 

«Ο Σύλλογος υπολειτουργεί και χρειάζεται άμεσα μία νομοθετική ρύθμιση, μέσω της οποίας η Πολιτεία θα εισπράξει ένα μέρος των εσόδων που υπάρχουν και έπειτα να γίνουν με την συμβολή της έργα στα δύο μεγάλα ακίνητα που διαθέτει ο Ηρακλής». Όπως και να ‘χει θα σας εξιστορήσω εν τάχει τι ακριβώς συμβαίνει κι από εκεί και πέρα νεώτερα μετά τη συνάντηση (την ερχόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου) των ειδικών εκπροσώπων του Funds με τον Φώτη Θέο πρωτίστως, παρουσία ενός εξωδιοικητικού δικηγόρου «καρδιναλίου» (έχει όνομα), ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του όλου εγχειρήματος, και ίσως ένας ή δυο μυημένων «επισκόπων».

 

Η ιστορία αυτή άρχισε προ δυο μηνών περίπου όχι εκ συμπτώσεως αλλά μάλλον βάσει σχεδίου που αφορούσε την τακτοποίηση των γνωστών «εξωφρενικών» χρεών του Γ.Σ..

 

Στο «κόλπο» της προσεγγίσεως να το πω λαϊκά ενημερώθηκαν δύο Υπουργοί και ένας Υφυπουργός (έχουν ονόματα) ενώ οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα πως και τα γιατί, που λέει και ο Γιώργος ο Αυτιάς, θα γίνουν γνωστά εν καιρώ.

 

Προς το παρόν μένουμε στα όσα έχουμε και όπως έγραφε και το δημοσίευμα της Metrosport oι συζητήσεις θα πάρουν χρόνο και βέβαια ουδείς γνωρίζει αν θα περπατήσει το θέμα σύμφωνα με τα βήματα που θα ορίσει ο Φώτης Θέος, ώστε ο Ηρακλής να εξασφαλίσει τα συμφέροντά του, αλλά και οι επενδυτές να κερδίσουν.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X